19.8 C
Athens
Δευτέρα, 30 Σεπτεμβρίου, 2024

Απόστολος Τσιτσιπάς: «Εννοείται πως προπονώ ακόμα τον Στέφανο, να γράφετε πάντα θετικά» [vid]

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο πατέρας και άλλοτε προπονητής του Στέφανου Τσιτσιπά, Απόστολος, παραχώρησε δηλώσεις αποκαλύπτοντας πως προπονεί ακόμα τον γιό του. Σύμφωνα με τον ίδιο, οι αθλητές περνούν μέσα από μπόλικη πίεση, η οποία του εξωθεί στα άκρα πολλές φορές και μία από αυτές ήταν εκείνη η στιγμή που ο 26χρονος αναγκάστηκε να απολύσει τον πατέρα του.

Ωστόσο, ο Απόστολος αναφέρει στις δηλώσεις του πως ο Έλληνας τενίστας είναι ένα καλό παιδί, με καλή ψυχή, που δεν αξίζει να διαβάζει αρνητικά πράγματα για τον ίδιο. Σύμφωνα με τον πρώην coach του, ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα ωριμάσει μέσα από τις εκρήξεις του.

Οι δηλώσεις του Απόστολου Τσιτσιπά

Για το αν προπονεί ακόμα τον Στέφανο: «Εννοείται ότι τον προπονώ ακόμα, γιος μου είναι. Οι αθλητές υφίστανται μεγάλη πίεση. Πολλές φορές θα βγουν εκτός εαυτού. Υπάρχει μεγάλη πίεση στη διάρκεια του αγώνα, πολλές φορές δεν μπορείς να καταλάβεις πώς νιώθει ο αθλητής. Νομίζω είναι θέμα ωρίμανσης. Κάποια στιγμή θα ωριμάσει και θα καταλάβει ότι πρέπει να το διαχειριστεί και η μια πλευρά και η άλλη.

Να γράφετε πάντα θετικά για τον Στέφανο γιατί ο Στέφανος είναι ένα πολύ καλό παιδί και έχει καλή ψυχή. Δεν κρίνουμε τον αθλητή, κρίνουμε τη συμπεριφορά του αθλητή μέσα στο γήπεδο. Η συμπεριφορά δεν χαρακτηρίζει τον άνθρωπο Στέφανο, αλλά το αθλητή. Μέσα στο γήπεδο πρέπει να γίνει υπεραθλητής, ένα λιοντάρι που πρέπει να παλέψει για να κερδίσει».

Για το εάν ο Στέφανος έχει μετανιώσει την κακή του συμπεριφορά απέναντι του: «Πολλές συγγνώμες δέχτηκα, όχι μία. Δεν είναι το πρόβλημα η συγγνώμη, το πρόβλημα είναι ο ίδιος να καταλάβει πού οφείλεται αυτό».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό