28.4 C
Athens
Πέμπτη, 27 Ιουνίου, 2024

Απόστολος Λύτρας: Μεταφέρθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Νέας Φιλαδέλφειας

Ειδήσεις Ελλάδα

Παραδόθηκε ο Απόστολος Λύτρας μετά το ένταλμα σύλληψης που εκδόθηκε την Τετάρτη (19/6). Ο γνωστός δικηγόρος εμφανίστηκε αυτοβούλως στο Αστυνομικό Τμήμα Παλλήνης, το απόγευμα και αργά το βράδυ, με τη συνοδεία υπηρεσιακού οχήματος, μεταφέρθηκε – από την πίσω πόρτα του τμήματος όπως αποκαλύπτουν οι φωτογραφίες του flash.gr – από το ΑΤ Παλλήνης στο Τμήμα Ασφαλείας Νέας Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας, όπου και θα κρατηθεί μέχρι το πρωί της Πέμπτης που θα οδηγηθεί ενώπιον του ανακριτή.

Φωτό: Γιάννης Κέμμος

Έξω από το Αστυνομικό Τμήμα, ο Απόστολος Λύτρας είπε: «Άκουσα ότι βγήκε ένταλμα σύλληψης και ήρθα μόνος μου. Δεν έχω καμία σχέση με το χθεσινοβραδινό. Πραγματικά απορώ. Ήταν μια πρωτοβουλία της κόρης μου επειδή χρειαζόταν χρήματα επειδή έπρεπε να ταξιδέψει η αδελφή της στην Κύπρο… Δεν πίστεψαν ότι μπορεί να συμβεί κάτι. Της έστειλα ένα μήνυμα, βλέπετε ούτε ρούχα δεν έχω, αλλά δεν απάντησαν. Λόγω της άριστης σχέσης που υπήρχε θεώρησαν ότι δεν θα γίνει τίποτα. Και με την πρώην σύζυγο μου η Σοφία διατηρούσε πολύ καλή σχέση όπως και με τον δικηγόρο που πήγε είμαστε στο ίδιο γραφείο».

Ο γνωστός ποινικολόγος υποστήριξε ότι «δεν υπάρχει κανένα μήνυμα απειλητικό» και πρόσθεσε πως ο ίδιος δεν θα έβαζε ποτέ κανέναν να απειλήσει τη γυναίκα του. «Είναι δεδομένο ότι η πράξη μου είναι κατακριτέα, έχω κάνει λάθος και θα πληρώσω για το λάθος μου», πρόσθεσε. «Είναι δεδομένο ότι φταίω. Μακάρι να γύριζα τον χρόνο πίσω. Δεν έχει συμβεί άλλο περιστατικό. Αυτό που έχω να πω είναι ότι υπάρχουν τρία παιδιά. Δεν περιμένω από τους δημοσιογράφους, επειδή το ξέρω αυτό, να το σεβαστείτε. Οι δικοί μου άνθρωποι που θα με ακούσουν θα καταλάβουν. Η ευθύνη είναι δική μου δεν είναι οικογενειακή».

Το ένταλμα 

Λίγη ώρα νωρίτερα είχε γίνει γνωστή η έκδοση του εντάλματος σύλληψης από τις δικαστικές αρχές, μετά την άρση των περιοριστικών όρων που του είχαν επιβληθεί, όταν απολογήθηκε για τον άγριο ξυλοδαρμό της συζύγου του Σοφίας Πολυζωγοπούλου.

Η αντικατάσταση των περιοριστικών όρων με προσωρινή κράτηση, ζητήθηκε από το θύμα του ξυλοδαρμού, μέσω του δικηγόρου της Θέμη Σοφού, από την ανακρίτρια μετά το χθεσινοβραδινό επεισόδιο στην οικία της συζύγου του.

Με το ένταλμα σύλληψης ουσιαστικά η δικαιοσύνη έκανε δεκτούς τους ισχυρισμούς της πλευράς του θύματος ότι παραβιάστηκαν οι περιοριστικοί όροι που επιβλήθηκαν στον κατηγορούμενο και με απόφαση ανακρίτριας αντικαταστάθηκαν από προσωρινή κράτηση.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό