22.4 C
Athens
Σάββατο, 28 Σεπτεμβρίου, 2024

Απόστολος Λύτρας: Βγαίνει στο «σφυρί» η μεζονέτα του γνωστού ποινικολόγου στο Χαλάνδρι

Ειδήσεις Ελλάδα

Μπορεί ο Απόστολος Λύτρας να είναι εμπλεκόμενος στην πολύκροτη υπόθεση του άγριου ξυλοδαρμού της συζύγου του Σοφίας Πολυζωγοπούλου, ωστόσο φαίνεται πως την ίδια στιγμή υπάρχει κι άλλος «πονοκέφαλος» για τον γνωστό δικηγόρο.

Συγκεκριμένα, στο φως της δημοσιότητας ήρθε και ένας πλειστηριασμός που αφορά το γνωστό ποινικολόγο. Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, στις 26 Ιουνίου θα βγει σε πλειστηριασμό -λόγω χρεών- μια μεζονέτα και μια θέση στάθμευσης στο Χαλάνδρι που ανήκουν στον Απόστολο Λύτρα.

Με βάση την έκθεση αποτίμησης η κατάσχεση της μεζονέτας 182 τ.μ. έγινε για το ποσό των 450.000 ευρώ «το οποίο αποτελεί μέρος της επιταχθείσης έντοκης απαίτησης της επισπεύδουσας σύμφωνα με την από 18-10-2023 επιταγή της προς πληρωμή και σύμφωνα με τις στην επιταγή αναφερόμενες διακρίσεις, ρητώς επιφυλασσόμενη για την είσπραξη του συνόλου αυτής, εντόκως, νομίμως μετά των εξόδων εκτελέσεως, έως την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση, με άλλη αναγκαστική εκτέλεση ή αναγγελία στον ίδιο ή σ’ άλλον πλειστηριασμό». Η αρχική διαταγή πληρωμής του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών έχει εκδοθεί από τον Σεπτέμβριο του 2012.

Στον επικείμενο πλειστηριασμό, η τιμή εκκίνησης της μεζονέτας θα είναι στα 367.877 ευρώ, ενώ η τιμή εκκίνησης του πλειστηριασμού για τη θέση στάθμευσης 11.132 ευρώ.

Η πολυτελής μεζονέτα εκτείνεται σε ένα οικόπεδο 410,30 τ.μ, είναι εντός σχεδίου πόλεως και απαρτίζεται από υπόγειο, ισόγειο και 1ο όροφο. Το υπόγειο έχει επιφάνεια 51,37 τ.μ, το ισόγειο, που αποτελεί την κύρια κατοικία, έχει έναν ενιαίο χώρο που περιλαμβάνει καθιστικό, κουζίνα και W.C. και επιφάνεια 67,35 τ.μ., ενώ ο 1ος όροφος αποτελείται από τρία υπνοδωμάτια, δύο λουτρά, διάδρομο, έναν ημιυπαίθριο χώρο, εξώστη προς τον πίσω ακάλυπτο χώρο του οικοπέδου και η συνολική επιφάνεια είναι 65,52 τ.μ. Όλη η κατοικία έχει συνολική επιφάνεια 184,24 τ.μ.

Σύμφωνα με την έκθεση του εκτιμητή: «Σκοπός της εκτίμησης είναι η επιβολή αναγκαστικής κατάσχεσης των ακινήτων, ιδιοκτησίας του Απόστολου Λύτρα με πλήρη κυριότητα 100%. Η βάση της εκτίμησης είναι η αγοραία αξία».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό