27.5 C
Athens
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου, 2024

Απόπειρα δολοφονίας Τραμπ: Η πρώτη αντίδραση του πρώην προέδρου των ΗΠΑ – «Με έσωσε ο Θεός»

Ειδήσεις Ελλάδα

Έχουν περάσει λίγες ώρες από την απόπειρα δολοφονίας του Ντόναλντ Τραμπ σε προεκλογική συγκέντρωσή του στην Πενσυλβάνια και όλο και περισσότερες πληροφορίες βλέπουν το φως της δημοσιότητας. 

Σύμφωνα με τα όσα μεταδίδουν τα Αμερικανικά μέσα ενημέρωσης, o δράστης βρισκόταν σε απέναντι κτίριο από την εξέδρα όπου βρισκόταν και μιλούσε ο Ντόναλντ Τραμπ και πυροβόλησε από τον πρώτο όροφο όπου ήταν κρυμμένος.

Απόπειρα δολοφονίας Τραμπ: 20χρονος από την Πενσυλβάνια ο δράστης – Τι ερευνά το FBI

Αμέσως ο δράστης, ο οποίος σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες είναι από την Πενσυλβάνια και μόλις 20 ετών, εξουδετερώθηκε από τους άντρες των μυστικών υπηρεσιών.

Οι μυστικές υπηρεσίες και φυσικά το FBI ερευνούν μαρτυρίες των αυτοπτών μαρτύρων, με την υπόθεση να βρίσκεται ακόμα σε εξέλιξη.

Ο πρώην πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών ο οποίος τραυματίστηκε στο δεξί του αυτί, μεταφέρθηκε αμέσως στο νοσοκομείο για τις απαραίτητες εξετάσεις και τις πρώτες βοήθειες. Αξίζει να αναφέρουμε πως είναι καλά στην υγεία του.

Μάλιστα, ο πρώην πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών προχώρησε και στις πρώτες του δηλώσεις μέσα από την πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης Truth Social.

«Δεν θα φοβηθούμε, αλλά αντίθετα θα διατηρήσουμε την πίστη μας αψηφώντας τη μοχθηρότητα», σημείωσε ο Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος υποστήριξε πως «μόνο ο Θεός» απέτρεψε «το αδιανόητο», ενώ παρότρυνε τους Αμερικανούς να παραμείνουν ψυχικά δυνατοί, ενωμένοι.

«Πάγωσε» ο πλανήτης με την απόπειρα δολοφονίας του Τραμπ – Σε βίντεο η στιγμή των πυροβολισμών!

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό