18.4 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Απόλυτος κυρίαρχος στην πισίνα ο Ολυμπιακός

Ειδήσεις Ελλάδα

Το τμήμα πόλο του Ολυμπιακού είχε την… τιμητική του το Σάββατο 4 Φεβρουαρίου. Με διαφορά λίγων ωρών τόσο το γυναικείο όσο και το ανδρικό τμήμα του Ερασιτέχνη κατάκτησαν τα Κύπελλα Ελλάδας στις κατηγορίες τους, επιβεβαιώνοντας ότι εντός των τειχών δεν έχουν συναγωνισμό.

Οι «ερυθρόλευκοι» έκαναν επίδειξη δύναμης στον 23ο τελικό του Κυπέλλου Ανδρών, επικρατώντας με 14-4 του Παναθηναϊκού στην Πάτρα. Για 11η συνεχή χρονιά και 31η συνολικά έδειξαν ποιος είναι το «αφεντικό» στην ελληνική υδατοσφαίριση και πανηγύρισαν τον 24ο τίτλο και έκτο συνεχή.

Αυτό, απέναντι στον «αιώνιο» αντίπαλό τους, που στη δεύτερη παρουσία του στον τελευταίο αγώνα της διοργάνωσης ηττήθηκε ξανά από τους Πειραιώτες, όπως είχε συμβεί το 2015 στο Καρπενήσι (18-10).

Το «τριφύλλι» άντεξε στην πρώτη περίοδο (1-1) απέναντι στον Ολυμπιακό, καθώς από τα μισά της δεύτερης και μετά η ομάδα του Ιγκόρ Μιλάνοβιτς άρχισε να ξεφεύγει στο σκορ.

Ο Σέρβος τεχνικός έγινε ο πρώτος ξένος προπονητής που κατακτά το τρόπαιο μετά το 2004 και τον Βέσελιν Τζούχο, που επίσης καθόταν τότε στον πάγκο του Ολυμπιακού.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό