20.2 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Απόλλων Σμύρνης: «Σύννεφα» για Φέστα – Κρίνεται με Ατρόμητο

Ειδήσεις Ελλάδα

Έντονος είναι ο προβληματισμός που επικρατεί στον Απόλλωνα Σμύρνης για τον Τζιανλούκα Φέστα.

Η «Ελαφρά Ταξιαρχία» έμεινε στο «λευκό» 0-0 κόντρα στην Λαμία στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής της Super League, με αποτέλεσμα να παραμείνει σε δεινή βαθμολογική θέση και να μην πάρει την… ανάσα που αναζητούσε διακαώς.

Στη διοίκηση του Απόλλωνα υπάρχει έντονος προβληματισμός από την παρουσία του Ιταλού προπονητή. Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, στον Τζιανλούκα Φέστα «χρεώνεται» η… ατολμία να «χτυπήσει» τα ματς με τον Παναιτωλικό και την ομάδα της Φθιώτιδας, με αποτέλεσμα ο βαθμολογικός απολογισμός να είναι μόλις ένας πόντος κόντρα σε ομάδες που παλεύουν για τον ίδιο στόχο.

Την επόμενη αγωνιστική, οι «κυανόλευκοι» αντιμετωπίζουν εκτός έδρας τον Ατρόμητο. Η ομάδα του Περιστερίου μπορεί να ξεκίνησε με αρκετά όνειρα τη φετινή σεζόν, όμως βρίσκεται στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα. Το «συγκρότημα» του Γιώργου Παράσχου έχει 6 βαθμούς, έναν λιγότερο από την «Ελαφρά Ταξιαρχία».

Όπως είναι εύκολα αντιληπτό, το ματς κρίνεται ως «τελικός» για τον Απόλλωνα με τον μοναδικό στόχο να είναι η νίκη. Μάλιστα, δεν αποκλείεται το συγκεκριμένο ματς να αποτελεί κριτήριο για την παραμονή του Τζιανλούκα Φέστα στον πάγκο της ομάδας.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό