19.7 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Απόλλων Πάτρας – Περιστέρι 74-72: Ανατροπή παραμονής με instant replay

Ειδήσεις Ελλάδα

Έχοντας σερί 11-0 στο τελευταίο εξάλεπτο του αγώνα, ο Απόλλων Πάτρας ανέτρεψε τη διαφορά των εννέα πόντων με την οποία έχανε και επικράτησε με 74-72 του Περιστερίου στο παιχνίδι που άνοιξε την αυλαία της 21ης αγωνιστικής της Basket League. Η νίκη κρίθηκε από το instant replay.

Αυτή ήταν η δεύτερη διαδοχική νίκη των Πατρινών που πλέον έχει ρεκόρ 7-12 και αύξησε τη διαφορά του από τη ζώνη του υποβιβασμού. Από την άλλη οι «κυανοκίτρινοι» με την τρίτη σερί ήττα τους υποχώρησαν στο 8-11.

Για να κριθεί ο νικητής χρειάστηκε η χρήση του instant replay ώστε ξεκαθαρίσει πως το τελευταίο καλάθι του Γκρέι ήταν εκπρόθεσμο. Συγκεκριμένα, μετά από λάθος του Μήτρου Λονγκ στην τελευταία κατοχή του Απόλλωνα, στα 10”, το Περιστέρι είχε την τελευταία επίθεση. Αστόχησε αρχικά με τον Κόζι σε τρίποντο, στη συνέχεια ούτε ο Χρηστίδης βρήκε στόχο με το φόλοου, με τον Γκρέι να σκοράρει εν τέλει, αλλά να έχει ολοκληρωθεί ο χρόνος του αγώνα.

Ο Σίμονς με 20 πόντους και 7 ασίστ ήταν ο κορυφαίος των νικητών κι εκείνος που σημείωσε το νικηφόρο -όπως αποδείχθηκε- καλάθι του αγώνα. Παράλληλα ο Μήτρου Λονγκ τελείωσε με 12 πόντους ενώ 9 πόντους και 7 ριμπάουντ είχε ο Τσαλμπούρης και ο Μπόγρης 8 πόντους και 8 ριμπάουντ.

Οι Γκρέι με 16 πόντους και Κόζι με 14 ήταν οι πρώτοι σκόρερ για τους φιλοξενούμενους που είχαν ακόμη τον Πέτεγουέι με 11.

Τα δεκάλεπτα: 15-18, 39-40, 59-65, 74-72.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό