27.5 C
Athens
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου, 2024

Απόλλων Λεμεσού: Οι πρώτες δηλώσεις του Ντορεγκαράι με τα «Κυανόλευκα»

Ειδήσεις Ελλάδα

Τις πρώτες δηλώσεις του ως παίχτης του Απόλλωνα Λεμεσού, παραχώρησε ο Ντιέγκο Ντορεγκαράι, όπως κοινοποιήθηκαν από τους «Κυανόλευκους» της Λεμεσού.

Αναλυτικότερα οι δηλώσεις του:

Γνωρίζουμε ότι είχες προτάσεις και από άλλες ομάδες. Τι ήταν αυτό που σε έκανε να πεις το “ναι” στον Απόλλωνα;

«Είχα αρκετές προτάσεις από διάφορες ομάδες. Ο Απόλλωνας με κέρδισε, καθώς γνωρίζω το πρωτάθλημα και για μένα είναι μια μεγάλη πρόκληση. Θέλω να φτάσω όσο πιο ψηλά μπορώ, τόσο σε ομαδικό επίπεδο όσο και προσωπικά».

Ποιες είναι οι πρώτες σου εντυπώσεις από την ομάδα και την οργάνωσή της;

«Βρήκα ένα σύλλογο πολύ οργανωμένο, μου είχαν μιλήσει με πολύ θετικά λόγια για τον Απόλλωνα πριν έρθω και η αλήθεια είναι ότι αυτό είναι πολύ σημαντικό για να μπορέσουμε να συνεχίσουμε να μεγαλώνουμε ως ομάδα».

Τι πιστεύεις ότι μπορείς να προσφέρεις στην ομάδα για να πετύχει τους στόχους της;

«Μπορώ να προσφέρω την όρεξή μου για σκληρή δουλειά και την αφοσίωσή μου. Θα προσπαθήσω να σκοράρω, άλλωστε για αυτό έχω έρθει εδώ. Προσωπικός μου στόχος είναι να σκοράρω πολλά γκολ και σε ομαδικό επίπεδο να βοηθήσω όσο το δυνατόν περισσότερο».

Ποια είναι τα δυνατά σου σημεία ως ποδοσφαιριστής και πώς πιστεύεις ότι αυτά μπορούν να βοηθήσουν την ομάδα;

«Είμαι δυνατός, είμαι έτοιμος για να παλέψω και να διεκδικήσω κάθε μπαλιά, δεν θεωρώ τίποτα δεδομένο, προσπαθώ να παίζω καλά με την πλάτη στο τέρμα».

Είχες στο παρελθόν επαφές με τον Απόλλωνα;

«Είχα στο παρελθόν επαφές με τον Απόλλωνα, και αυτή τη φορά ένιωσα ότι ήταν η κατάλληλη στιγμή να έρθω. Η οργάνωση του συλλόγου και η εμπιστοσύνη που μου έδειξαν ήταν καθοριστικοί παράγοντες στην απόφασή μου».

Ποιες είναι οι προσωπικές σου φιλοδοξίες με τη φανέλα του Απόλλωνα και τι μπορούν να περιμένουν οι οπαδοί του Απόλλωνα από εσένα;

«Θέλω να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει μεγάλες νίκες, να σκοράρω πολλά γκολ και να δώσω το καλύτερό μου εαυτό σε κάθε αγώνα. Οι οπαδοί μπορούν να περιμένουν από μένα πάθος, αφοσίωση και σκληρή δουλειά».

🗣️ Ο Ντιέγκο Ντορεγκαράι παραχώρησε τις πρώτες του δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα του Απόλλωνα, μετά την επιστροφή του στην Κύπρο για να ενταχθεί στην ομάδα μας.

🔗 Διαβάστε την συνέντευξη εδώ https://t.co/ceChGSJVft#ApollonFC #WeAreOne #70χρόνιαΕΝΑ pic.twitter.com/g4YYdk3nKE

— Apollon FC (@APOLLONOFFICIAL) July 24, 2024

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό