24 C
Athens
Παρασκευή, 27 Σεπτεμβρίου, 2024

Απόκτηση ακινήτου από τη Βογιατζόγλου

Ειδήσεις Ελλάδα

Στην απόκτηση ακινήτου προχώρησε η Βογιατζόγλου από κοινού με τη REVON ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΚΙΝΗΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Ι.Κ.Ε., σε συνέχεια της συμμετοχής της σε ανοικτό πλειοδοτικό διαγωνισμό εκποίησης ακινήτου που έλαβε χώρα την 21.9.2024.

Η εταιρεία ενημερώνει ότι  υπερθεμάτισε και απέκτησε το ακίνητο από κοινού με τη REVON για λόγους επιμερισμού του κόστους της επένδυσης και των συνεπαγομένων αυτής κινδύνων. Να σημειωθεί ότι μοναδικός εταίρος της REVON  τυγχάνει ο κ. Νικόλαος Βογιατζόγλου.

Οι δύο πλευρές απέκτησαν εξ αδιαιρέτου σε ποσοστό πενήντα τοις εκατό (50%) εκάστη, την πλήρη κυριότητα του ακινήτου συνολικής επιφανείας 26.879 τ.μ. (μετά των επ΄ αυτού βιομηχανικών εγκαταστάσεων, του ηλεκτρομηχανολογικού εξοπλισμού του και των λοιπών κινητών πραγμάτων), που έχει ανεγερθεί επί οικοπέδου 58.314 τ.μ., ευρισκομένου στην ανατολική πλευρά της εκτός σχεδίου περιοχής της Δημοτικής Κοινότητας Σχηματαρίου του Δήμου Τανάγρας της Περιφερειακής Ενότητας Βοιωτίας, η οποία έχει ενταχθεί από 31.12.2010 σε καθεστώς Γενικού Πολεοδομικού Σχεδίου, στη θέση *ΡΑΧΙΛΗ*. Το συνολικό τίμημα ανήλθε στα 6.367.858 ευρώ, το οποίο τίμημα καταβλήθηκε εξ ημισείας από τα 2 προαναφερόμενα νομικά πρόσωπα.

Όπως τονίζει η Βογιατζόγλου, μετά την ολοκλήρωση των σχετικών διαδικασιών παραδόσεως του ως άνω ακινήτου η εταιρεία θα εξετάσει τον βέλτιστο τρόπο αξιοποίησής του.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό