16.2 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Απόδοση ευθυνών και κυρώσεις στην Αττική Οδό για τους εγκλωβισμένους

Ειδήσεις Ελλάδα

Περίπου 500 πολίτες παραμένουν από χθες εγκλωβισμένοι στην Αττική Οδό και καταβάλλονται πυρετώδεις προσπάθειες να απεγκλωβιστούν μέχρι το μεσημέρι. Μιλώντας στον ΣΚΑΪ ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου, σχολίασε: «Η διαχείριση της Αττικής Οδού με ευθύνη της εταιρείας κατέρρευσε από την πρώτη στιγμή». «Δεν είναι μέρα σήμερα να μιλήσουμε για τις ευθύνες. Οι ευθύνες όμως θα αποδοθούν» συμπλήρωσε.  

Σε ερώτηση για το εάν θα έχουμε αγωγές είπε: «Ό,τι πρέπει να γίνει για να αποδοθούν ευθύνες, να επιβληθούν κυρώσεις και να αποζημιωθεί ο κόσμος θα γίνει».  

Μιλώντας ευρύτερα για τα προβλήματα που παρέλυσαν την Αττική, σημείωσε: «Όταν υπάρχουν αυτής της τάξης τα προβλήματα, αποδεικνύεται ότι ο σχεδιασμός δεν λειτούργησε. Θα δοθούν εξηγήσεις γιατί δεν λειτούργησε και έμειναν άνθρωποι χωρίς ρεύμα ή εγκλωβισμένοι στο αυτοκίνητό τους. Αυτό που προέχει τώρα είναι να αποκατασταθεί η ηλεκτροδότηση και να λυθούν τα προβλήματα».

Κληθείς τέλος να σχολιάσει γιατί δεν είχε αποφασιστεί και για τη Δευτέρα αργία, είπε πως δεν είχε υπήρχε πρόγνωση για τέτοια σφοδρότητα των φαινόμενων. Πρόσθεσε ακόμη ότι θα εξεταστεί μέσα στην ημέρα το εάν θα επεκταθεί η αργία και για αύριο.  

naftemporiki.gr 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό