24.5 C
Athens
Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου, 2024

Απτόητη η Μέγκαν απέναντι στον Χάρι – «Δεν φοβάται κανένα και κάνει αυτό που θέλει»

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Μέγκαν Μαρκλ «δεν φοβάται κανένα και κάνει αυτό που θέλει» και αυτό φάνηκε μετά από μια συγκεκριμένη κίνηση κατά τη διάρκεια της περιοδείας της μαζί με τον σύζυγό της πρίγκιπα Χάρι στην Κολομβία, την περασμένη εβδομάδα.

Αυτά ισχυρίστηκε ένας ειδικός στη γλώσσα του σώματος ο οποίος μελέτησε τη στάση της Δούκισσας του Σάσσεξ. Το ζευγάρι παρακολούθησε το Petronio Alvarez Pacific Music Festival στο Κάλι, όπου το χόρεψαν υπό τους ήχους της σάλσα, για την οποία φημίζεται η ζωντανή πόλη.

Ο ειδικός στη γλώσσα του σώματος, Ντάρεν Στάντον, ισχυρίστηκε ότι η τελευταία τους εμφάνιση έδειξε πώς ο Χάρι ήθελε να «έρθει πιο κοντά» στη σύζυγό του Μέγκαν σε ένα πιο «στενό επίπεδο».

Μιλώντας εκ μέρους της Betfair Roulette, ο κ. Στάντον εξήγησε «Αυτή η οικεία ανταλλαγή ήταν γεμάτη με αδιαμφισβήτητο πάθος – δεν μπορούσαν να κρατήσουν τα μάτια τους ο ένας από τον άλλο. Οι κινήσεις τους μαρτυρούσαν έντονο ερωτισμό και μαγνητισμό».

«Ο Χάρι ανέλαβε τα καθήκοντα καβαλιέρου και έσυρε την αγαπημένη του στον χορό. Ήθελε να συνδεθεί με τη σύζυγό του σε ένα βαθύτερο επίπεδο. Το βλέπουμε αυτό ειδικά όταν την παίρνει από το χέρι και την τραβούσε κοντά του».

Η Μέγκαν έστειλε το δικό της μήνυμα

Η Μέγκαν Μαρκλ έστειλε ένα σαφές μήνυμα καθώς απέτισε ένα γλυκό φόρο τιμής στην πεθερά της, την πριγκίπισσα Νταϊάνα, κατά τη διάρκεια της περιοδείας της που πραγματοποίησε με τον πρίγκιπα Χάρι στην Κολομβία.

Εκτός όμως από το ισχυρό μήνυμα που στόχευαν να επικοινωνήσουν με τις δράσεις στις οποίες συμμετείχε το τέως πριγκιπικό ζευγάρι, την παράσταση έκλεψε η γκαρνταρόμπα της Μέγκαν η οποία απέσπασε πολύ θετικά σχόλια.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό