22.5 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Απούσες στην πρεμιέρα της Super League 2 Ζάκυνθος και Καβάλα

Ειδήσεις Ελλάδα

Το νεοσύστατο πρωτάθλημα της Super League 2 δέχθηκε άλλο ένα πλήγμα, καθώς οι δύο ομάδες που κέρδισαν τις τελευταίες ημέρες το δικαίωμα συμμετοχής στην κατηγορία, δεν αγωνίστηκαν στην πρεμιέρα.

Καβάλα και Ζάκυνθος είχαν ζητήσει αναβολή των πρώτων αγώνων τους προκειμένου να προλάβουν να συστήσουν ομάδα, αλλά το αίτημά τους απορρίφθηκε από το Δ.Σ. της διοργανώτριας αρχής.

Έτσι, οι «Αργοναύτες» δεν παρατάχθηκαν στη Θεσσαλονίκη για το παιχνίδι με τον Απόλλωνα Πόντου, ενώ η ομάδα του Ιονίου δεν εμφανίστηκε στην Καλλιθέα, όπου επρόκειτο να αντιμετωπίσει την ομώνυμη ομάδα.

Το φύλλο αγώνα των δύο αναμετρήσεων έκλεισε καταγράφοντας υπαιτιότητα των φιλοξενούμενων ομάδων, αλλά τον τελευταίο λόγο θα έχουν τα πειθαρχικά όργανα.

Στα παιχνίδια που διεξήχθησαν κανονικά, η Β΄ ομάδα της ΑΕΚ ξεκίνησε νικηφόρα τις υποχρεώσεις της, καθώς νίκησε 1-0 την Καλαμάτα στα Σπάτα, με γκολ του Χριστόπουλου στο 87΄.

Βασικοί στην Ενωση ήταν μεταξύ άλλων οι Μπακάκης, Λάτσι, Σαμπανάτζοβιτς και Μιτάι. Αντίθετα, ο Παναθηναϊκός Β΄ στο πρώτο επίσημο παιχνίδι του ηττήθηκε 2-0 από την Κηφισιά, παρά τη συμμετοχή παικτών όπως ο Βαγιαννίδης, ο Σιδεράς, ο Αθανασακόπουλος και ο Ενγκμπακοτό.

Ο Λεβαδειακός, αν και έχανε 1-0 στο ημίχρονο από τον Αστέρα Βλαχιώτη, «χτύπησε» δύο φορές στο πρώτο τρίλεπτο του β΄ μέρους και πήρε τη νίκη με 2-1.

Εκτός έδρας νίκες πανηγύρισαν ο Διαγόρας (2-1 τον Ηρόδοτο) και ο Καραϊσκάκης Αρτας (1-0 την Επισκοπή, που έχασε πέναλτι), ενώ τα Χανιά απέσπασαν ισοπαλία 1-1 στο Αιγάλεω, χάρη σε γκολ του Βασιλόγιαννη στις καθυστερήσεις.

Στον Α΄ όμιλο, ο Ηρακλής δεν κατάφερε να συνδυάσει με νίκη την επιστροφή στις επαγγελματικές κατηγορίες, καθώς έμεινε στο 0-0 με τη Νίκη Βόλου στο Καυτανζόγλειο.

Τα Τρίκαλα, με δύο γκολ του Ελευθεριάδη στο τελευταίο δεκάλεπτο, απέσπασαν 3-3 από τον Απόλλωνα Λάρισας, ενώ ισόπαλη (1-1) ολοκληρώθηκε και η αναμέτρηση του Πιερικού με την Ξάνθη.

Βέροια και Αναγέννηση Καρδίτσας αξιοποίησαν τον παράγοντα έδρα και επικράτησαν με 1-0 του Αλμωπού Αριδαίας και του Θεσπρωτού αντίστοιχα.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό