Home Κορονοϊός • Κοροναϊός Αποχώρησε ξαφνικά από την εκπομπή της

Αποχώρησε ξαφνικά από την εκπομπή της

Ειδήσεις Ελλάδα

Δύσκολη μέρα ήταν η σημερινή για την Ναταλία Γερμανού, αφού η παρουσιάστρια, αναγκάστηκε να κάνει την εκπομπή της ενώ δεν ένιωθε καθόλου καλά. Μάλιστα, ενώ έκανε μεγάλη προσπάθεια να παραμείνει στο πλατό, λίγο πριν το τέλος δεν άντεξε και αναγκάστηκε να μείνει στο καμαρίνι της, με αποτέλεσμα οι συνεργάτες της να κάνουν φινάλε χωρίς εκείνη.

Ο Παναγιώτης Ραφαηλίδης, ήταν εκείνος που πήρε τον λόγο για να εξηγήσει στους τηλεθεατές για ποιο λόγο απουσίαζε η Ναταλία Γερμανού, λέγοντας:

«Επιστρέψαμε, δυστυχώς όχι όλοι. Η Ναταλία σάς ζητάει να τη συγχωρέσετε, γιατί έχει μια αδιαθεσία που την ταλαιπωρεί από το πρωί και πυρετό… Και έβγαλε και τα προηγούμενα μέρη της εκπομπής με δυσκολία, οπότε ας ξεκουραστεί και ας μας βλέπει από το καμαρίνι της. Ναταλία, να μας λες τι λάθη κάνουμε, γιατί είσαι μέγιστη τηλεοπτική δασκάλα», είπε ο στενός της συνεργάτης. 

Νωρίτερα, η παρουσιάστρια, είχε μοιραστεί το πρόβλημα της με το τηλεοπτικό κοινό, αφού ένιωθε τόσο έντονη αδιαθεσία που χρειάστηκε να βάλει θερμόμετρο στον «αέρα» για να δει εάν έχει πυρετό. Τελικά, όπως αποκάλυψε είχε 37,8 και ένιωθε να κρυώνει: 

«Αισθάνομαι ότι κρυώνω αδιανόητα», είπε χαρακτηριστικά, ενώ ξεκαθάρισε ότι δεν έχει κορονοϊό, αφού είχε υποβληθεί σε τεστ και ήταν αρνητικό. Μάλιστα, διευκρίνησε πως δεν είχε κανένα άλλο σύμπτωμα.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Exit mobile version