21.1 C
Athens
Παρασκευή, 4 Οκτωβρίου, 2024

Αποχωρεί από την ΑΕΚ ο εκτελεστικός διευθυντής Παναγιώτης Κονέ

Ειδήσεις Ελλάδα

Παρελθόν από την ΑΕΚ  αναμένεται να αποτελέσει ο Παναγιώτης Κονέ. Αν και το περασμένο καλοκαίρι είχε ανανεώσει το συμβόλαιό του με την ΠΑΕ, ο μέχρι σήμερα εκτελεστικός διευθυντής Παναγιώτης Κονέ δεν θα παραμείνει στους «κιτρινόμαυρους». Ο Κονέ είχε αρχικά προσληφθεί ως τεχνικός διευθυντής τον Δεκέμβριο του 2020 και το καλοκαίρι του 2022 είχε αναλάβει τη θέση του εκτελεστικού διευθυντή στην ΠΑΕ ΑΕΚ.

Μένει να φανεί αν τον Παναγιώτη Κονέ, θα ακολουθήσει και ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας της ΑΕΚ, Ράντεκ Κουχάρσκι. Άλλωστε θεωρείται πιθανό να υπάρξουν και περαιτέρω αλλαγές στο οργανόγραμμα της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ, οι οποίες και θα ανακοινωθούν τις επόμενες μέρες από τη διοίκηση, με τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ, Μάριο Ηλιόπουλο να έχει σειρά επαφών με τους συνεργάτες του προκειμένου να ξεκαθαρίσει άμεσα το τοπίο.

Θυμίζουμε πως προ ημερών αποχώρησε από την ΑΕΚ, ο Γιάννης Παπαδόπουλος ενώ σήμερα Πέμπτη (3/10), στα Σπάτα βρέθηκε ο Μάριος Ηλιόπουλος. Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ, μεταξύ άλλων μίλησε στους παίκτες και για τυχόν αποχωρήσεις, τονίζοντας πως: «Όσον αφορά τυχόν αποχωρήσεις που μπορεί να προκύπτουν, δεν θέλω να επηρεάζεται κανένας, δεν αλλάζει τίποτα στην καθημερινότητά μας εμείς είμαστε εδώ και εγώ προσωπικά για όποιον χρειαστεί οτιδήποτε, είμαι εδώ για όλους σας και συνεχίζουμε κανονικά όπως και πριν, είμαστε οικογένεια». Για αυτό και πήγε ο ίδιος να ενημερώσει τους παίκτες, θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να τους δείξει πως δεν υπάρχει κανένα ζήτημα και οι όποιες αλλαγές έρθουν, θα γίνουν με στόχο πάντα το καλό της ομάδας.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό