34.4 C
Athens
Πέμπτη, 27 Ιουνίου, 2024

Αποχαιρέτησε τον Ολυμπιακό ο Αϊζάια Κάνααν: «Έδωσα όσα είχα»

Ειδήσεις Ελλάδα

Έτοιμος για το επόμενο βήμα στην καριέρα του είναι ο Αϊζάια Κάνααν. Μετά από μία διετία στον Ολυμπιακό, ο Αμερικανός γκαρντ είναι έτοιμος για μία νέα πρόκληση, η οποία βέβαια θα έχει ίδιο χρώμα φανέλας, καθώς θα αγωνίζεται με τα «ερυθρόλευκα» του Ερυθρού Αστέρα.

Ο Κάνααν αποτελεί επίσημα παρελθόν από τον Ολυμπιακό και ο ίδιος, θέλησε να πει το δικό του αντίο μέσω social media. O 33χρονος, ευχαρίστησε την ομάδα, αλλά και τη Θύρα 7, ενώ ανέφερε ότι έδωσε όσα είχε όταν του δόθηκε η ευκαιρία.

Δείτε την ανάρτηση του Αϊζάια Κάνααν

«Αγαπημένε μου Ολυμπιακέ. Αυτές οι δύο χρονιές ήταν υπέροχες. Back-to-back Final 4, όλα τα εγχώρια Κύπελλα στην πρώτη σεζόν, όλα εκτός από ένα στη δεύτερη. Δεν καταφέραμε τον απόλυτο στόχο που ήθελα να πετύχω με αυτόν τον φανταστικό οργανισμό, όμως σίγουρα είχα τις ευκαιρίες και αυτό είναι που ήθελα. Έχτισα πολλές σχέσεις και πολλές φιλίες που δεν θα ξεχάσω ποτέ. Στα αδέλφια μου, πολεμήσαμε, παλέψαμε όταν ουδείς πίστευε σε εμάς.

Στον Πειραιά και στη Θύρα 7: Πραγματικά εκτιμώ την αγάπη σας, από τα βάθη της καρδιάς μου. Στο ξεκίνημα χρειάστηκε να κερδίσω πολλούς από εσάς, ωστόσο αν κάτι γνωρίζετε για εμένα, είναι ότι οι προκλήσεις είναι το καύσιμό μου. Ξέρετε ότι έδωσα όσα είχα (όταν μου το επέτρεψαν). Θα έχετε πάντα ένα ιδιαίτερο μέρος στην καρδιά μου. Με αγάπη και με σεβασμό, δεν λέμε αντίο, θα τα ξαναπούμε».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό