23 C
Athens
Κυριακή, 6 Οκτωβρίου, 2024

Αποχαιρέτησε… στα γαλλικά το φετινό «γαλανόλευκο» καλοκαίρι ο Giannis: «Εις το επανιδείν»

Ειδήσεις Ελλάδα

O Γιάννης Αντετοκούνμπο πέρασε το… μισό καλοκαίρι του με την Εθνική ομάδα και δεν φαίνεται να το μετάνιωσε καθόλου. Ο «Greek Freak» ανέβασε στα Social Media μια σειρά από φωτογραφίες και βίντεο από την εμπειρία του στην Γαλλία. Σε αυτές «απαθανατίζει» τα παιδιά του, τον εαυτό του να φιλάει τη σύζυγό του κάτω από τον Πύργο του Άιφελ, τους συμπαίκτες του στην Εθνική ομάδα, αλλά και τον Νικ Καλάθη να χορεύει με μια παίκτρια της εθνικής Νιγηρίας.

Δείτε την ανάρτηση του «Greek Freak»:

@giannis_an34

«Au revoir», δηλαδή… εις το επανιδείν έγραψε ο 29χρονος σούπερ σταρ που μπορεί να ερμηνευτούν τα λόγια του και σαν προάγγελος επιστροφής στην Εθνική ομάδα και για τις επόμενες υποχρεώσεις της.

Πρώτος σκόρερ σε μέσο όρο στους Ολυμπιακούς Αγώνες ο Giannis

Μια ακόμη μεγάλη διάκριση ήρθε για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, αφού ο Έλληνας μπασκετμπολίστας έγινε ο πρώτος σκόρερ στους φετινούς Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι. Ο Greek Freak, ήταν φανταστικός καθ’ όλη την διάρκεια των αγώνων που έδωσε η «επίσημη αγαπημένη» και όπως αποδείχθηκε και ένας από τους κορυφαίους του τουρνουά. Αγωνιζόμενος μόλις σε τέσσερις αγώνες κατάφερε να πετύχει 103 πόντους, ενώ ο μέσος όρος του έφτασε στους 25.8, με 33.4 λεπτά στο παρκέ. 

Όπως ήταν αναμενόμενο, ο Γιάννης Αντετοκούμπο αποτέλεσε μέλος και της 2ης καλύτερης πεντάδας του τουρνουά, πλάι στους Σάι Γκίλτζιους Αλεξάντερ, Μπόγκνταν Μογκντάνοβιτς, Φραντς Βάγκνερ και Γκέρσον Γιαμπουσέλι.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό