31.9 C
Athens
Παρασκευή, 21 Ιουνίου, 2024

Αποφάσεις σωματείων για συμμετοχή στην απεργία 9 Νοέμβριου

Ειδήσεις Ελλάδα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥΑποφάσεις σωματείων για συμμετοχή στην απεργία 9 Νοέμβριου

Την Τετάρτη 9 Νοέμβριου ο κλάδος μας συμμετέχει στην πανεργατική πανελλαδική απεργία. Ήδη τα σωματεία μέλη καθώς και επιτροπές του κλάδου σε πολλές περιοχές της χώρας έχουν πάρει απόφαση συμμετοχής και καλούν στις κατά τόπους απεργιακές συγκεντρώσεις. Αποφάσεις συμμετοχής έχουν πάρει μέχρι τώρα:

-Ένωση Λογιστών Ελεγκτών Περιφέρειας Αττικής καθώς και τα παραρτήματα Δυτικών και Βορειοδυτικών συνοικιών – 10.30πμ στα ΠροπύλαιαΤο παράρτημα Πειραιά της ΕΛΕΠΑ – 11πμ στην πλατεία Καραϊσκάκη-Ένωση Λογιστών Θεσσαλονίκης – 10.30πμ στο άγαλμα Βενιζέλου-Σωματείο Λογιστών Λάρισας – 10π στην κεντρική πλατεία-Σωματείο Λογιστών Τρικάλων – 10πμ στην πλατεία Ρήγα Φεραίου-Σωματείο Λογιστών Άρτας – 10πμ στο Εργατικό Κέντρο-Σωματείο Λογιστών Κέρκυρας – 10πμ στο Εργατικό Κέντρο-Επιτροπή Μισθωτών Λογιστών Ιωαννίνων – 10.30πμ στο Εργατικό Κέντρο-Ταυτόχρονα για πρώτη φορά έχουν δημιουργηθεί επιτροπές εργαζομένων σε επιχειρησιακό επίπεδο στην εταιρία Deloitte και στην εταιρία ΣΟΛ και καλούν σε συμμετοχή στην απεργία.-Τέλος, συνάδελφοι από άλλες πόλεις που δεν υπάρχουν ξεχωριστά σωματεία του κλάδου και είναι ενταγμένοι σε σωματεία Ιδ.Υπαλλήλων μας ενημερώνουν ότι θα συμμετάσχουν στην απεργία!

Διεκδικούμε:

Ουσιαστικές αυξήσεις στους μισθούς πάνω από το ύψος του πληθωρισμού

Υπογραφή κλαδικής ΣΣΕ. Σταθερή δουλειά, 7ωρο–5ήμερο–35ωρο, όχι απλήρωτες υπερωρίες – από την πρώτη ώρα πληρωμή ως υπερωρία. Προστασία μητρότητας.

Φτηνό ρεύμα, καύσιμα και τρόφιμα για όλο το λαό

Διαγραφή των χρεών – Κάτω τα χέρια από την εργατική-λαϊκή κατοικία. Κανένα λαϊκό σπίτι χωρίς ρεύμα, νερό, τηλέφωνο και τρόφιμα.

Κατάργηση του νόμου Χατζηδάκη και όλων των αντεργατικών νόμων που περιορίζουν και καταργούν εργασιακά και συνδικαλιστικά δικαιώματα.

Μέτρα για την ασφαλή και δωρεάν μετακίνηση των εργαζομένων στους χώρους δουλειάς. Με αισιοδοξία οργανώνουμε με κάθε τρόπο την επιτυχία της απεργίας και την συνέχιση του αγώνα για ΣΣΕ και μέτρα προστασίας από την ακρίβεια.

Το ΔΣ της ΠΟΛ7/11/2022

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό