22.2 C
Athens
Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου, 2024

«Αποτυχημένη» σεφ η Βικτώρια Μπέκαμ – Eπιχείρησε να φτιάξει τηγανίτες και τελικά…

Ειδήσεις Ελλάδα

Μπορεί στον κόσμο της μόδας να έχει φτιάξει μεγάλο όνομα, ωστόσο, η Βικτόρια Μπέκαμ δεν τα πάει καλά σε άλλους τομείς, όπως η μαγειρική.

Ο σύζυγό της Ντέιβιντ Μπέκαμ αναρτά συχνά βίντεο και φωτογραφίες στο λογαριασμό του στο Instagram με τα πιάτα που ετοιμάζει, ενώ ο μεγαλύτερος γιος της οικογένειας, Μπρούκλιν δηλώνει σεφ. Η Βικτόρια πάντως, αποδεικνύει πως δεν έχει ευλογηθεί με τις μαγειρικές τους ικανότητες και αυτό γιατί στην προσπάθειά της να φτιάξει ένα νόστιμο πρωινό με φρέσκες τηγανίτες για τη 13χρονη κόρη της απέτυχε παταγωδώς.

Η 50χρονη σχεδιάστρια μόδας ανέβασε ένα βίντεο στα Insta stories της, όπου δείχνει το πρωινό που επιχείρησε να φτιάξει στην κόρη της, Χάρπερ. Ωστόσο, όπως φαίνεται και όπως παραδέχθηκε και η ίδια, κάτι πρέπει να έκανε λάθος στη συνταγή, διότι το αποτέλεσμα ήταν κάτι μεταξύ τηγανίτας/ ομελέτας.

Bιντεοσκοπώντας τα αποτελέσματα της δουλειάς της, αποκάλυψε: «Προσπάθησα να φτιάξω τηγανίτες σήμερα το πρωί, δεν τα κατάφερα ακριβώς, ειδικά αυτή» και συνέχισε: «Είμαι μια καταστροφή στην κουζίνα, αλλά προσπάθησα. Χρειάζομαι λίγη εξάσκηση. Ήταν κάτι σαν μεταξύ τηγανίτας και ομελέτας. Η Χάρπερ επιθυμούσε ένα απολαυστικό πρωινό».

Αν και η Βικτόρια απογοητεύτηκε από τις προσπάθειές της, η Χάρπερ έδειξε να μην ξαφνιάζεται από το αποτέλεσμα, αφού προηγουμένως είχε υποστηρίξει ότι η μαμά της «δεν μπορεί να φτιάξει ούτε δημητριακά».

Victoria Bekam – Instagram

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό