14.3 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Απορρίπτουμε κατηγορηματικά κάθε προσπάθεια σπίλωσης της εικόνας της Ελλάδας

Ειδήσεις Ελλάδα

«Απορρίπτουμε κατηγορηματικά κάθε προσπάθεια σπίλωσης της εικόνας της Ελλάδας μέσω της προβολής απαράδεκτων μυθευμάτων» τονίζει το υπουργείο Εξωτερικών.

Σε ανακοίνωσή του σχετικά με πρόσφατες κατηγορίες εναντίον της Ελλάδας, το υπουργείο Εξωτερικών επισημαίνει πως ερώτημα δημιουργεί η επιλογή του χρόνου εμφάνισης τέτοιων ανυπόστατων και φαιδρών ισχυρισμών.

Αφορμή για την ανακοίνωση του υπουργείου Εξωτερικών ήταν προκλητική ανάρτηση του επικεφαλής της Διεύθυνσης Επικοινωνιών της Προεδρίας της Τουρκίας Φαχρετίν Αλτούν στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter.

Σημειώνεται ότι με δημοσίευμα στο Twitter και ένα βίντεο διάρκειας τριών λεπτών, ο Φαχρετίν Αλτούν, επικεφαλής της Διεύθυνσης Επικοινωνιών της Προεδρίας της Τουρκίας, επιτίθεται στην Ελλάδα και την κατηγορεί για υπόθαλψη τρομοκρατικών οργανώσεων. 

Greece harbors terrorist organizations, including PKK.

From a supposed refugee camp inside the EU, the terrorists plot attacks (incl. suicide bombings) against Türkiye, a NATO ally – just as actual refugees are left for dead in the Aegean.

It’s time to end Greece’s impunity! pic.twitter.com/gKLs9QVtqG

— Fahrettin Altun (@fahrettinaltun) April 9, 2021

Υπενθυμίζεται ότι εντός ολίγων ημερών, θα μεταβεί στην Άγκυρα για προγραμματισμένη συνάντηση ο ΥΠΕΞ,  Ν. Δένδιας με τον ομόλογό του, Μεβλούτ Τσαβούσογλου.



Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό