35.2 C
Athens
Τρίτη, 18 Ιουνίου, 2024

Απολογία στα κρυφά, υπό τον φόβο λιντσαρίσματος για τον δολοφόνο της Βασιλικής

Ειδήσεις Ελλάδα

Η ατμόσφαιρα μυρίζει «μπαρούτι» στη Μυρτιά Ηλείας, εκεί όπου η οργή ξεχειλίζει για την αποτρόπαια πράξη του καθ’ ομολογίαν δολοφόνου της Βασιλικής. Γι’ αυτό και οι αρχές κρατούν ως επτασφράγιστο μυστικό τον τόπο, αλλά και την ακριβή ώρα που ο 37χρονος θα παρουσιαστεί ενώπιον του ανακριτή προκειμένου να απολογηθεί για την άγρια δολοφονία του 11χρονου κοριτσιού.

Όπως έχει γίνει ήδη γνωστό, ο 37χρονος δολοφόνος αναμένεται να απολογηθεί την Παρασκευή (14/06), αλλά δεν θεωρείται βέβαιο ότι αυτό θα γίνει στο δικαστικό μέγαρο του Πύργου, καθώς στην αστυνομία επικρατεί έντονος προβληματισμός μετά και τη φωτιά στην κατοικία του δράστη, την ώρα της κηδείας της 11χρονης το απόγευμα της Τετάρτης (12/06).

Η φωτιά που ξέσπασε είναι ενδεικτική της οργής που επικρατεί στη Μυρτιά, αλλά και στα γύρω χωριά για τον άδικο χαμό του κοριτσιού. Γι’ αυτό και από τις αστυνομικές αρχές δεν έχει διαρρεύσει το παραμικρό αναφορικά με την απολογία του 37χρονου, καθώς φοβούνται το ενδεχόμενο λιντσαρίσματος. Το ίδιο συνέβη άλλωστε και την Τρίτη (11/06) έξω από το δικαστικό μέγαρο του Πύργου, όταν μάλιστα οι αστυνομικοί δεν κατάφεραν καν να βγάλουν από το περιπολικό τον δράστη της δολοφονίας, εξαιτίας του εξαγριωμένου πλήθους που είχε συγκεντρωθεί.  

Μετά και τη φωτιά στην κατοικία του την ώρα της κηδείας, στα χωριά Μυρτιά και Αρετή, μεγάλη αστυνομική δύναμη βρίσκεται σε επιφυλακή, υπό τον φόβο επεισοδίων, ενώ έχουν εκφραστεί και φόβοι για βεντέτα. 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό