30.2 C
Athens
Παρασκευή, 5 Ιουλίου, 2024

Απολογήθηκε ο Μπέλινγκχαμ για την χειρονομία με τα… cojones – Τι υποστήριξε []

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Τζουντ Μπέλινγκχαμ έχει βρεθεί σε δύσκολη θέση και κινδυνεύει ακόμη και με τιμωρία, μετά από την άσεμνη χειρονομία που πραγματοποίησε στον αγώνα της φάσης των «16» του EURO 2024, απέναντι στην Σλοβακία. Ο σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης πέτυχε ένα ασύλληπτο γκολ με «ψαλιδάκι» κι έστειλε το ζευγάρι στην παράταση.

Εκεί ο Χάρι Κέιν χάρισε την πρόκριση στα προημιτελικά στα «τρία λιοντάρια», ωστόσο ενδέχεται ο Τζουντ Μπέλινγκχαμ να μην έχει το δικαίωμα να αγωνιστεί σε αυτό το παιχνίδι. Στο γκολ που πέτυχε θεωρείται πως κατευθύνθηκε προς τον πάγκο της Εθνικής Σλοβακίας και έκανε μία άσεμνη χειρονομία, δείχνοντας με το χέρι του τα… cojones του.

Η UEFA, παρά το γεγονός πως εξαρχής δεν ασχολήθηκε με το περιστατικό, άρχισε έρευνα εναντίον του και εξετάζει το εάν χρειάζεται να τιμωρηθεί για αυτήν την κίνηση. Ο ίδιος προχώρησε σε μία ανάρτηση στο Twitter εξηγώντας πως απλά ήταν ένα «inside joke ανάμεσα σε φίλους που δεν σκόπευε να προσβάλει την Εθνική Σλοβακίας και τον τρόπο με τον οποίο έπαιξε».

“The investigation is ongoing…”

Kaveh Solhekol says that UEFA are ‘not in a rush’ to investigate Jude Bellingham’s gesture incident against Slovakia ❌ pic.twitter.com/eVUPZxHkZb

— Sky Sports Football (@SkyFootball) July 2, 2024

Ο παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης, που γνώρισε καθολική αποθέωση στα social media για την εμφάνισή του, κλήθηκε για απολογία από την UEFA για την πράξη αυτή. Όπως αναφέρουν οι «Times», ο ίδιος υποστήριξε πως «δεν ήθελα να προσβάλω κανέναν», με την απόφαση της Ευρωπαϊκής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας να αναμένεται εντός των επόμενων ημερών.



Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό