19.3 C
Athens
Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Αποκτήστε το εντελώς δωρεάν από την Ubisoft

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Ubisoft γιορτάζει την έναρξη των φθινοπωρινών προσφορών της προσφέροντας σε όλους τους χρήστες τη δυνατότητα να αποκτήσουν εντελώς δωρεάν το Far Cry 3, προσθέτωντας το παιχνίδι στη βιβλιοθήκη τους στην υπηρεσία Ubisoft Connect (UPlay) μέχρι και τις 10 Σεπτεμβρίου 2021.

Το Far Cry 3 κυκλοφόρησε το 2012 από την Ubisoft Montreal και μεταφέρει την υπόθεση σε ένα τροπικό αρχιπέλαγος όπου οι gamers καλούνται στον ρόλο του Jason Brody να επιβιώσουν από τους κινδύνους της ζούγκλας, αλλά και από τη συμμορία του παρανοϊκού Vaas (τον ενσαρκώνει ο Michael Mando που απολαμβάνουμε στο Better Call Saul στον ρόλο του Nacho Varga), ο οποίος έχει απαγάγει τους φίλους του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι Vaas θα εμφανιστεί και στο επερχόμενο Far Cry 6 σε DLC υλικό που θα κυκλοφορήσει η Ubisoft σε μεταγενέστερο χρόνο από την προγραμματισμένη κυκλοφορία του παιχνιδιού (7 Οκτωβρίου 2021).

Μπορείτε να αποκτήσετε το Far Cry 3 εντελώς δωρεάν από εδώ.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό