22.7 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Αποκτήστε τα Windows 10 Pro με μόλις 11,77€!

Ειδήσεις Ελλάδα

Με την τρέχουσα και συνεχιζόμενη παγκόσμια κατάσταση, όλο και περισσότεροι άνθρωποι αρχίζουν να εργάζονται από το σπίτι. Μερικοί από αυτούς τους ανθρώπους όχι μόνο ανακαλύπτουν ότι τα μηχανήματά τους χρησιμοποιούν Windows 7 και δεν υποστηρίζονται πλέον από τη Microsoft, αλλά επίσης αρχίζουν να αναζητούν νέα χόμπι για να γεμίσουν το χρόνο τους, με πολλούς να αποφασίσουν να φτιάξουν το δικό τους μηχάνημα.

Και οι δύο αυτές καταστάσεις συνήθως περιλαμβάνουν το λειτουργικό σύστημα Windows της Microsoft, γι ‘αυτό θέλουμε να σας δώσουμε την ευκαιρία να αποκτήσετε τα Windows 10 Pro και να εξοικονομήσετε κάποια μετρητά! Για να απαλλαγείτε από το άγχος που αντιμετωπίζουν ορισμένα άτομα, προσφέρουμε έναν τρόπο να αποκτήσετε τα Windows 10 Pro για μερικές εντυπωσιακές τιμές.

Για να λάβετε αυτές τις τιμές, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να θυμάστε να εισαγάγετε τον μοναδικό κωδικό έκπτωσης όταν ξεκινήσετε να κάνετε check out. Θέλουμε επίσης να σας μιλήσουμε για τη διαδικασία για να γνωρίζετε ακριβώς πώς να χρησιμοποιήσετε τον κωδικό όταν τον λάβετε.

Βήμα 1: Πρώτα απ ‘όλα, εάν θέλετε να ξεκινήσετε να τρέχετε τα Windows 10 Pro, θα πρέπει να έχετε το σωστό κλειδί OEM των Windows 10 Pro για να διασφαλίσετε την επιτυχή ενεργοποίηση. Ας το κάνουμε αρχικά μεταβαίνοντας στον παρακάτω σύνδεσμο Goodoffer24 και περνάτε από τη διαδικασία αποκτησης του προϊόντος. Πρόκειται για μια τρελή τιμή που θα σας εξοικονομήσει πολλά.

Χρησιμοποιήστε τον κωδικό έκπτωσης DG30 για να λάβετε έκπτωση 30% στην αναγραφόμενη τιμή.

Αγορά: Windows 10 Pro (1 PC, 32/64 bit): 11,77 € χρησιμοποιώντας τον κωδικό DG30 στο ταμείο | Συνήθως: 115,59 €

Αγορά: Windows 10 Pro (2 υπολογιστές, 32/64 bit): 18,89 € χρησιμοποιώντας τον κωδικό DG30 στο ταμείο | Συνήθως: 259 €

Βήμα 2: Μόλις περάσετε την παραπάνω διαδικασία, θα λάβετε ένα κλειδί άδειας χρήσης για τα Windows 10 Pro μέσω email. Τελικά θα το χρειαστείτε αργότερα, οπότε βεβαιωθείτε ότι είναι ασφαλές και απαλλαγμένο από βλάβες ή καταστροφές.

Βήμα 3: Για να χρησιμοποιήσετε με επιτυχία τον κωδικό που μόλις αγοράσατε (για πολύ φθηνότερο, θα μπορούσαμε να προσθέσουμε) θα πρέπει να περάσετε από τη διαδικασία εγκατάστασης της σωστής έκδοσης των Windows 10 Pro. Λάβετε υπόψη ότι αυτό πρέπει να είναι μια νέα εγκατάσταση των Windows 10 Pro και όχι μια αναβάθμιση από παλαιότερη έκδοση του λειτουργικού συστήματος της Microsoft.

Για δική σας ευκολία, μπορείτε να κατεβάσετε τα Windows 10 Pro ISO από εδώ.

Βήμα 4: Μόλις εγκατασταθεί στο μηχάνημά σας, μεταβείτε στον Πίνακα Ελέγχου> Όλα τα στοιχεία του Πίνακα Ελέγχου> Σύστημα. Θα δείτε μια επιλογή που λέει Ενεργοποίηση Windows ή Αλλαγή κλειδιού προϊόντος. Επιλέξτε αυτήν την επιλογή για να προχωρήσετε στη διαδικασία. είστε σχεδόν έτοιμοιί!

Βήμα 5: Θα πρέπει τώρα να δείτε ένα ολοκαίνουριο παράθυρο με τίτλο “Εισαγάγετε έναν αριθμό-κλειδί προϊόντος”. Προσθέστε τον αριθμό-κλειδί προϊόντος που αγοράσατε στο Βήμα 1. Το κρατήσατε ασφαλές, σωστά; Και αυτό είναι κυριολεκτικά αυτό που έγραψε.

Τώρα που έχετε δει πόσο εύκολο είναι αυτό και έχετε δει πόσα χρήματα μπορείτε να εξοικονομήσετε άλλες αγορές από αυτό που οι κατασκευαστές θα ήθελαν να πιστεύετε ότι είναι «επίσημες» πηγές, γιατί να μην δείτε τι άλλο μπορείτε να βρείτε σε μερικές από τις παρακάτω προσφορές ;

Αγορά: Windows 10 Enterprise: 11,24 € με κωδικό DG30 στο ταμείο | Αρχική τιμή: 100,99 €

Αγορά: Microsoft Office 365 (1 έτος, 1 συσκευή): 14,99 € χρησιμοποιώντας τον κωδικό DG30 στο ταμείο | Αρχική τιμή: 79,99 €

Αυτή είναι μια διαφημιστική ανάρτηση

Περισσότερες προσφορές:

Windows 10 Home (32/64 Bit)  11,05€

Microsoft Office 2016 Pro Professional Plus CD-KEY (1 PC)  24,88€

Windows 10 Pro + Office 2016 Pro -Bundle 29,24€

Microsoft Office 2019 Professional Plus CD-KEY (1PC)  44,99€

Windows 10 Pro + Office 2019 Pro – Bundle 49,49€

Θυμηθείτε να κατεβάσετε πρώτα τις σωστές εκδόσεις στον υπολογιστή σας και μόνο μετά να τις ενεργοποιήσετε με τα νέα κλειδιά που μόλις λάβατε:

Microsoft Windows 10 Professional: [Σύνδεσμος λήψης]

Microsoft Office 2016 Professional Plus: [Σύνδεσμος λήψης]

Microsoft Office 2019 Professional Plus: [Σύνδεσμος λήψης]

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό