22.3 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Αποκτά το One UI 4 beta που βασίζεται σε Android 12

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Samsung ανακοίνωσε πρόσφατα την έκδοση beta One UI 4 που βασίζεται σε Android 12 για τη σειρά Galaxy Note10 στη Νότια Κορέα και τώρα είναι η σειρά της σειράς Galaxy S10.

Η Samsung συγκεντρώνει δοκιμαστές One UI 4 beta για τα Galaxy S10, Galaxy S10 5G, Galaxy S10e και Galaxy S10+ στη Νότια Κορέα και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να εγγραφούν στο πρόγραμμα beta μέσω της εφαρμογής Samsung Members.

Αν και η εταιρεία δεν έχει δώσει ακριβή ημερομηνία για την κυκλοφορία της σταθερής ενημέρωσης, αλλά ο οδικός χάρτης One UI 4 για την Ινδία αποκάλυψε ότι η εταιρεία θα κυκλοφορήσει τη σταθερή έκδοση από τον Ιανουάριο του 2022.

Το Galaxy S10 Lite είναι επίσης προγραμματισμένο να λάβει το One UI 4 τον επόμενο μήνα, όμως ακόμα δεν λάβει την έκδοση beta.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί επί παντός επιστητού, ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό