22.3 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

αποκτά μια νέα λειτουργία “Στοιχεία ελέγχου ακρόασης”

Ειδήσεις Ελλάδα

Εάν έχετε συνδρομή YouTube Premium, είναι πολύ πιθανό να έχετε λάβει τώρα μια νέα και πολύ χρήσιμη ενημέρωση για τη διεπαφή της εφαρμογής τόσο σε Android όσο και σε iOS. Το 9to5Google αναφέρει ότι οι συνδρομητές YouTube Premium (προς το παρόν μόνο στις ΗΠΑ) λαμβάνουν πλέον ένα αποκλειστικό πρόγραμμα αναπαραγωγής μουσικής στην εφαρμογή YouTube, με “Στοιχεία ελέγχου ακρόασης”.

Τα “Στοιχεία ελέγχου ακρόασης” κυκλοφορούν τόσο σε Android όσο και σε iOS για συνδρομητές YouTube Premium

Η διεπαφή χρήστη των στοιχείων ελέγχου ακρόασης αντικαθιστά όλες τις επιλογές κάτω από το παράθυρο του βίντεο με ένα φύλλο που περιέχει κύρια κουμπιά αναπαραγωγής/παύσης, κουμπιά επόμενου/προηγούμενου και κουμπιά επαναφοράς ή εμπρός 10 δευτερολέπτων. Επιπλέον, έχετε τη δυνατότητα να κάνετε “μου αρέσει” στο βίντεο και τα “μου αρέσει” εμφανίζονται και αποθηκεύονται σε μια λίστα αναπαραγωγής, όταν τα πατήσετε και κρατήσετε πατημένα. Το φύλλο μπορεί να κλείσει από την επάνω δεξιά γωνία.

Όταν παρακολουθείτε ένα μουσικό βίντεο, το YouTube εμφανίζει τώρα μια πρόταση με τη μορφή χαπιού πάνω από το παράθυρο του προγράμματος αναπαραγωγής που σας ρωτά εάν θέλετε να εκκινήσετε τα “Στοιχεία ελέγχου ακρόασης”.

Μόλις ενεργοποιήσετε τα Στοιχεία ελέγχου Ακρόασης, το φύλλο θα εμφανίζεται όταν μεταβαίνετε σε ένα νέο βίντεο από τη ροή Αρχικής σελίδας, αναζητήσετε ή κάνετε άλλα πράγματα στην εφαρμογή. Αν και είναι χρήσιμο για ακρόαση μουσικής, τα χειριστήρια Listening είναι αρκετά χρήσιμα για οποιαδήποτε μορφή ήχου, όπως, για παράδειγμα, podcast.

Επιπλέον, η ενότητα “Στοιχεία ελέγχου ακρόασης” απαλλάσσεται από τη ροή “Επόμενο” και επομένως προσφέρει μια εμπειρία παρακολούθησης YouTube χωρίς ακαταστασία, ενώ ταυτόχρονα το καθιστά πιο βολικό από την αλληλεπίδραση με τα μικροσκοπικά εικονίδια στο παράθυρο βίντεο που κρύβονται μετά από λίγα δευτερόλεπτα.

Η νέα επιλογή είναι τώρα διαθέσιμη τόσο σε Android όσο και σε iOS για συνδρομητές YouTube Premium, προς το παρόν διαθέσιμη για χρήστες στις ΗΠΑ, με μια ευρύτερη κυκλοφορία σύντομα.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό