20.5 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Αποκλειστικό ΣΚΑΪ: Ποιος είναι ο «κύριος Μιχάλης» που ανέφερε η 12χρονη

Ειδήσεις Ελλάδα

Έναν άνδρα με το όνομα «Μιχάλης»  – το πρόσωπο που φέρεται να συνόδευε την 12χρονη κοπέλα στα ερωτικά ραντεβού που της κανόνιζε ο 53χρονος Ηλίας Μίχος – αναζητούν οι αρχές.

Έναν άνδρα με το όνομα Μιχάλης – το πρόσωπο που φέρεται να συνόδευε την 12χρονη κοπέλα στα ερωτικά ραντεβού που της κανόνιζε ο 53χρονος Ηλίας Μίχος αναζητούν οι αρχές – αναζητούν οι αρχές, για την υπόθεση βιασμού και μαστροπείας του 12χρονου κοριτσιού στον Κολωνό. 

Τον «κύριο Μιχάλη» κατονόμασε το ανήλικο κορίτσι στην πρώτη του κατάθεση στις 17 Σεπτεμβρίου στην Υποδιεύθυνση προστασίας Ανηλίκων ως το άτομο που την συνόδευε στα οχήματα των πελατών. 

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Θεοδόση Πάνου στους «Δεκατιανούς» του ΣΚΑΪ, οι αρχές είναι κοντά στην ταυτοποίηση του. 

Το παιδί αναφερόταν στον 53χρονο Μίχο ως «κύριος Ηλίας» και σε αυτό το άτομο ως «κύριος Μιχάλης»

Ο «Μιχάλης» προσέγγισε την 12χρονη αρχικά μέσω της εφαρμογής γνωριμιών και στη συνέχεια αρχίζουν αν «συνομιλούν» μέσω ενός προφίλ της κοπέλας στο Instagram το οποίο είχε δημιουργήσει ο «κύριος Ηλίας». 

Μάλιστα της έλεγε ότι μπορεί και αυτός να τη συνοδεύει στα ραντεβού στο μετρό των Σεπολίων και θα την συμβούλευε είτε αυτός είτε ο Μίχος πως θα προσέγγιζε κάθε φορά τον πελάτη 

«θα σου λέω είτε εγώ είτε ο κύριος Ηλίας πως θα πας στο αυτοκίνητο» έλεγε στο κορίτσι. 

Αυτά τα μηνύματα βρίσκονται στο μικροσκόπιο των ερευνών της Προστασίας Ανηλίκων ενώ φαίνεται ότι ο 53χρονος δεν λειτουργούσε μόνος του. 

Εν τω μεταξύ, στην σύλληψη ενός ακόμα ατόμου, ενός 33χρονου «πελάτη» προχώρησε η αστυνομία, ενώ δύο άνδρες παρουσιάστηκαν αυτοβούλως στην αστυνομία, εξετάστηκαν ενόρκως και αποχώρησαν.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό