21.1 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Αποκλειστικό: Ο Χρίστος Αντωνιάδης κάνει τα πρώτα ψώνια για τα δίδυμα- Αυτό είναι το φύλο των μωρών!

Ειδήσεις Ελλάδα

Διονυσία Ζαπατίνα

01-07-2022 19:50

Σε λίγους μήνες από τώρα, ο Χρίστος Αντωνιάδης θα γίνει μπαμπάς για πρώτη φορά, μιας και η αγαπημένη του σύζυγος είναι έγκυος και περιμένει δίδυμα, με τους δυο τους να μην μπορούν με τίποτα να κρύψουν τη χαρά τους. 

Το ζευγάρι, μπορεί στο παρελθόν να είχαν διάφορα προβλήματα στη σχέση τους, αλλά αυτό δεν τους εμπόδιζε να είναι μαζί σε όλα, να ξεπερνούν τις δυσκολίες και να προχωρούν παρακάτω…

Πριν από λίγο καιρό, γνωστοποιήθηκε ότι ο τραγουδιστής Χρίστος Αντωνιάδης και η σύζυγός του, Αφροδίτη Τσώνου, διανύουν μια από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους της ζωής τους, μιας και πρόκειται να γίνουν για πρώτη φορά γονείς και μάλιστα διδύμων. Ο τραγουδιστής είχε εξομολογηθεί σε πρόσφατη συνέντευξή του, ότι η εγκυμοσύνη της γυναίκας του συνέβη μετά από διαδικασία εξωσωματικής γονιμοποίησης, μιας και δεν ήταν εφικτό να πραγματοποιηθεί φυσιολογικά. Πολύ πιο συγκεκριμένα, ο ίδιος είπε χαρακτηριστικά:

«Ένα σχετικό άγχος το έχω. Για την ώρα πάει καλά η εγκυμοσύνη, κάντε όλοι θετικές σκέψεις, γιατί υπάρχει και η γλωσσοφαγιά ως γνωστόν. Ελπίζω να υπερισχύουν οι θετικές σκέψεις και να πάνε όλα καλά… Είχαμε προσπαθήσει αρκετές φορές, αλλά δεν είχε προκύψει. Τώρα έγινε! Κάναμε εξωσωματική, για κάποιο λόγο δεν συνέβαινε φυσιολογικά και δεν υπήρχε άλλη λύση. Είναι διδυμάκια, αλλά δεν ξέρουμε το φύλο».

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του gossip-tv το φύλο των δίδυμων είναι αγοράκια, με τον Χρίστο Αντωνιάαδη και την αγαπημένη του, Αφροδίτη, να ανυπομονούν να κρατήσουν στην αγκαλιά τους τα παιδάκια τους. Μάλιστα, ο τραγουδιστής θέλησε να κάνει όλες τις προετοιμασίες και για αυτό ταξίδεψε και μέχρι την Λάρισα, και τον φίλο του, Νίκο Καλέση, ο οποίος και είναι ιδιοκτήτης του Boutique Bebe, μιας και ο νέος μπαμπάς θέλησε να κάνει τις πρώτες του αγορές για καρότσι, αλλά και κούνιες για τα δίδυμα αγοράκια του!

Δείτε αποκλειστικό φωτογραφικό υλικό παρακάτω:

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό