35.2 C
Athens
Τρίτη, 18 Ιουνίου, 2024

Αποκλεισμός τριών μηνών στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο από τον αθλητικό δικαστή – Δεν πάει ΣΕΦ

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος όχι μόνο δεν θα δώσει το «παρών» στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας για το τρίτο τελικό της Basket League, αλλά δεν θα μπορεί να παρευρεθεί σε γήπεδα για τους επόμενους τρεις μήνες. Συγκεκριμένα, ο αθλητικός δικαστής του ΕΣΑΚΕ αποφάσισε να τιμωρήσει τον ισχυρό άνδρα του Παναθηναϊκού AKTOR και του αφαίρεσε το δικαίωμα να βρίσκεται σε αγωνιστικούς χώρους για το επερχόμενο τρίμηνο. Προφανώς, αυτό σημαίνει πως δεν θα βρεθεί ούτε στο 5ο παιχνίδι, αν η σειρά οδηγηθεί προς τα εκεί.

Ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR είχε ενημερώσει τον κόσμο, αλλά και την ΚΑΕ Ολυμπιακός, πως στο τέταρτο ματς θα βρεθεί στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας. Αυτό συνέβη μετά την ολοκλήρωση του τρίτου game, στο οποίο το «τριφύλλι» επικράτησε των Πειραιωτών, με 83-76. Μάλιστα, την Τρίτη (11/06), βρέθηκε και στα γραφεία του ΕΣΑΚΕ, θέλοντας να παρακολουθήσει την κλήρωση των διαιτητών για την αποψινή αναμέτρηση. Στο τέλος της ημέρας όμως, ζήτησε την επανάληψη αυτής.

Η απόφαση του αθλητικού Δικαστή

1. Επιβάλλεται στον ΔΗΜΗΤΡΗ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟ, ιδιοκτήτη της ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗΣ ΑΝΩΝΥΜΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ (δ.τ. ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ) την ποινή της απαγόρευσης εισόδου σε όλα τα γήπεδα προσωρινά για διάστημα τριών (3) μηνών και χρηματικό πρόστιμο ύψους τριάντα χιλιάδων (30.000,00) ευρώ, για πράξεις και δηλώσεις του, οι οποίες συνιστούν δυσφήμηση του αθλήματος, πράξεις που έλαβαν χώρα κατά τη διάρκεια και μετά το τέλος του αγώνα πρωταθλήματος με την ομάδα της ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΕ) που διεξήχθη την 7-6-2024 και2. Επιβάλλεται στην ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ) χρηματικό πρόστιμο ύψους πενήντα χιλιάδων (50.000,00) ευρώ, για πράξεις και δηλώσεις του ιδιοκτήτη της, για πράξεις και δηλώσεις του ιδιοκτήτη της οι οποίες συνιστούν δυσφήμηση του αθλήματος, και έλαβαν χώρα κατά τη διάρκεια και μετά το τέλος του ως άνω αγώνα.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος πληροφορήθηκε για την εν λόγο απόφαση και έσπευσε να τοποθετηθεί μέσω της πλατφόρμας του Instagram:

«3 μήνες! Μια για κάθε τεχνική ποινή που μας έριξε» και συνέχισε: «Προσπάθεια αλλοίωσης πρωταθλήματος για ακόμα μια φορά. Επακόλουθα. Από 30+ χιλιάρικα πρόστιμο ο Αταμάν και 3 μήνες απαγόρευση εγώ. Κανείς διαιτητής και κανείς από την πλευρά του Ολυμπιακού» ενώ είχε το hashtag «#ΚράτοςείναιοΟλυμπιακός».

Νωρίτερα είχε κάνει λόγο για «διατεταγμένη υπηρεσία» συμπληρώνοντας «Και κερατάς και δαρμένος» με τα επτά αστέρια, ενώ είχε αναφέρει επίσης: «Το να είσαι ευγενικός, καλός άνθρωπος, ξηγημένος. Και στην ώρας τους, να τους γ….ας ενοχλεί πολύ».

Το τέταρτο παιχνίδι της σειράς των τελικών της Basket League θα διεξαχθεί στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, ανάμεσα στον Ολυμπιακό και στον Παναθηναϊκό, στις 21:15 (ΕΡΤ3).

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό