23.7 C
Athens
Σάββατο, 5 Οκτωβρίου, 2024

Αποκλεισμός για τους Στέφανο και Πέτρο Τσιτσιπά από το Wimbledon

Ειδήσεις Ελλάδα

Τα αδέρφια Τσιτσιπά, Στέφανος και Πέτρος, γνώρισαν τον αποκλεισμό από το πρώτο γύρο του τουρνουά διπλού στο Wimbledon, με αντιπάλους τους Mάξιμο Γκονζάλεζ και Αντρέας Μολτένι, με τους Αργεντινούς να επικρατούν με 7-6(3), 6-3 στο παιχνίδι το οποίο είχε διακοπεί από την Τετάρτη (3/7) λόγω σκότους.

Οι δύο αντισφαιριστές βρίσκονταν ήδη πίσω στο σκορ της αναμέτρησης, και η διάρκεια για την ολοκλήρωση του παιχνιδιού ήταν κάπου στα 10 λεπτά. 

Το σκορ είχε σταματήσει στο  7-6(3), 3-3, πριν… σβήσουν όλα και στην συνέχεια, μετά από δύο μέρες, οι Αργεντίνοι πήραν με άνεση τα τρία game τα οποία χρειάζονταν για να συνεχίσουν στο τουρνουά και να πάρουν και την νίκη. Με την επανέναρξη του αγώνα διατήρησαν το σερβίς τους έκαναν το 4-3, βρήκαν διπλό break point (15-40) και εκμεταλλευόμενοι τη 2η ευκαρία ξέφυγαν με 5-3. Ενώ αμέσως μετά πήραν και το τελικό game για την νίκη στο παιχνίδι. 

Ο Στέφανος έτσι μετά τον αποκλεισμό του από το Wimbledon στο μονό, είχε την δυνατότητα να συνεχίζει να αγωνίζεται μέσα από το διπλό, την οποία ωστόσο δεν κατάφερε να διατηρήσει με τον αδερφό του, αποχωρώντας από το τουρνουά.

Οι δύο τους σε λίγο καιρό ωστόσο, αναμένεται να αγωνιστούν και στους Ολυμπιακούς Αγώνες, ευελπιστώντας να τα πάνε καλύτερα και να προχωρήσουν περισσότερο.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό