23.2 C
Athens
Παρασκευή, 11 Οκτωβρίου, 2024

Αποκλεισμός για τον Τσιτσιπά από Μεντβέντεφ και ξέσπασμα στον διαιτητή – Τι του είπε []

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ηττήθηκε με 2-0 σετ (7-6 (3), 6-3) από τον Ντανίιλ Μεντβέντεφ κι έμεινε εκτός στη φάση των «16» του Sanghai Open. Ο Έλληνας τενίστας έδωσε μεγάλη μάχη απέναντι στο νο.5 της παγκόσμιας κατάταξης, αλλά δεν τα κατάφερε, με τον ίδιο να θεωρεί πως αδικήθηκε από τον διαιτητή.

Σε ένα κρίσιμο σημείο του 2ου σετ, ο Στέφανος Τσιτσιπάς δέχθηκε χρονική παράβαση για το σερβίς του, προτού κάνει λάθος στην 2η προσπάθεια και χάσει τον πόντο με double-fault. Ο Τσιτσιπάς κατευθύνθηκε προς τον διαιτητή και τον ρώτησε γιατί αποφάσισε να τον τιμωρήσει, με εκείνον να του εξηγεί πως οφείλει να έχει τον νου του στο ρολόι.

Ο Τσιτσιπάς υποστήριξε πως αρκετοί διαιτητές δεν σφυρίζουν καθόλου χρονικές παραβάσεις στο σερβίς, ενώ τόνισε πως ο ίδιος είναι από τους πιο συνεπείς σε αυτόν τον κανονισμό. Ο διαιτητής ξεκαθάρισε πως κάτι τέτοιο δεν ισχύει και πως διαρκώς δίνονται παραβάσεις για τον ακριβώς ίδιο λόγο.

Ο Έλληνας τενίστας παρέμεινε έξαλλος με την απόφαση του διαιτητή, λέγοντας του πως δεν παίζει… βελάκια, αλλά τένις. Παράλληλα, του είπε πως δεν πρέπει να έχει παίξει ποτέ τένις στη ζωή του για να συμπεριφέρεται έτσι, αναφερόμενος στη σωματική καταπόνηση λόγω των απαιτήσεων του αθλήματος, ενώ του ζήτησε να έρθει και ο supervisor. Ο διαιτητής του εξήγησε πως κάτι τέτοιο δεν ήταν εφικτό τη δεδομένη χρονική στιγμή, με τον Τσιτσιπά να αρνείται να παίξει!

Ο supervisor του αγώνα εν τέλει μπήκε στο κορτ και είχε συνομιλία με τον Τσιτσιπά, με τον Έλληνα τενίστα να διευκρινίζει πως παρόμοιες χρονικές παραβάσεις υποδεικνύονται διαρκώς εναντίον του! Για την ιστορία, ο Μεντβέντεφ θα αντιμετωπίσει τον Γιανίκ Σινέρ στα προημιτελικά του τουρνουά.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό