24.8 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Αποκλείστηκε και ο Σγουρόπουλος στο Ευρωπαϊκό Προολυμπιακό

Ειδήσεις Ελλάδα

Πρόωρος αποκλεισμός για τον Γιάννη Σγουρόπουλο στο Προολυμπιακό τουρνουά της Ευρώπης.

Έχοντας και την πίεση ότι χρειαζόταν ευρεία νίκη στο ματς της 3ης αγωνιστικής του 1ου γκρουπ δεν απέδωσε τα αναμενόμενα και με ήττα 4-1 σετ από τον Λευκορώσο Αλεξάντρ Κάνιν (νούμερο 21 στη διοργάνωση) ολοκλήρωσε την παρουσία του στο Γκιμαράες.

Ο Σγουρόπουλος είχε την ευκαιρία να προηγηθεί και να μπει ιδανικά στον καθοριστικό αγώνα, δεν την αξιοποίησε και μετά επηρεάστηκε και ψυχολογικά. Όταν έγινε και το 0-2 η υπόθεση πρόκριση είχε λήξει, αφού ενδεχόμενη τριπλή ισοβαθμία με τον Ισπανό Ρόμπλες δεν θα τον ευνοούσε…

Με μία νίκη και δύο ήττες ο Σγουρόπουλος (Νο 19) έμεινε 3ος στον όμιλό του και αποκλείστηκε στο στάδιο 1. Σίγουρα πάντως, τα αρνητικά αποτελέσματα στο Παγκόσμιο και το Ευρωπαϊκό Προολυμπιακό θα είναι διδακτικά για τον 21χρονο πρωταθλητή ώστε να δουλέψει καλύτερα πάνω στις αδυναμίες του και να συνεχίσει ακόμη πιο δυνατός στο διεθνές στερέωμα.

Η ελληνική αποστολή προχωρά πλέον στην πορτογαλική πόλη μόνο με τον Παναγιώτη Γκιώνη. Το 3ο φαβορί των αγώνων είναι απευθείας στο στάδιο 2 και το νοκ άουτ ταμπλό και μετά την ολοκλήρωση των γκρουπ περιμένει τη νέα κλήρωση για την έναρξη της προσπάθειάς του.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό