29.3 C
Athens
Τρίτη, 25 Ιουνίου, 2024

Αποκαλύφθηκε η επετειακή φανέλα της ΑΕΚ για τα 100 χρόνια ζωής με…. στυλ

Ειδήσεις Ελλάδα

Μεγάλος παροξυσμός υπάρχουν στις τάξεις των οπαδών της ΑΕΚ μετά την ανακοίνωση της επετειακής φανέλας για τα 100 χρόνια της ομάδας. Συγκεκριμένα, η «ένωση» ανάρτησε στα social media ένα βίντεο με την φανέλα στις… 19:24, όπως και το έτος ίδρυσης της ομάδας.

Σίγουρα, όλοι στην ομάδα θα θέλουν να είναι γούρικη και να φέρει πολλές νίκες και, αλλά φυσικά και τρόπαια. Ο «δικέφαλος» θα την παρουσιάσει και στο κοινό στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό που μέλει να είναι και καθοριστικό, καθώς η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα απέχει μόλις ένα πόντο πίσω από τους «πράσινους». Οι φιλοξενούμενοι θέλουν να πάρουν την πρώτη τους νίκη σε ντέρμπι για την φετινή σεζόν.

Για το κύπελλο οι δύο ομάδες ήρθαν ισόπαλες. Οι γηπεδούχοι του αγώνα έφεραν «λευκή» ισοπαλία απέναντι στον Άρη (0-0), ενώ η ομάδα του Φατίχ Τερίμ απέσπασε στα τελευταία λεπτά το «Χ» από τον αιώνιό του αντίπαλο Ολυμπιακό (1-1). 

Οι νταμπλούχοι θα αγωνιστούν στην άδεια «OPAP ARENA», αλλά θέλουν να πάρουν την νίκη, όπου παράλληλα θα τους βάλει και πρώτους στην βαθμολογία του πρωταθλήματος. 

Αξίζει να αναφερθεί ότι, η διοίκηση των πρωταθλητών ανέβασαν και το επετειακό σήμα, το οποίο έκανε τους φιλάθλους της ομάδας να συγκινηθούν λόγω αυτού του γεγονότος.

Η επετειακή φανέλα:

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό