23.9 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Αποκαλυπτήρια στο State of Play της 17ης Μαρτίου

Ειδήσεις Ελλάδα

Αντίστροφη μέτρηση και για το πολυαναμενόμενο Hogwarts Legacy, το επερχόμενο RPG που καθυστέρησε αρκετά λόγο της πανδημίας COVID19, όπως δηλαδή τόσες και τόσες άλλες παραγωγές παιχνιδιών (και όχι μόνο).

Η Sony ανακοίνωσε ότι η εκδήλωση State of Play της 17ης Μαρτίου 2022 θα είναι αφιερωμένο στο Hogwarts Legacy, το οποίο αποκαλύφθηκε επίσημα από την εταιρεία τον Σεπτέμβριο του 2020 και αρχικά ήταν να κυκλοφορήσει μέσα στο 2021.

Η δημιουργός Avalanche Software βρέθηκε σε δύσκολη θέση λόγω των ομοφοβικών αναρτήσεων της JK Rowling (συγγραφέας των βιβλίων Harry Potter), γεγονός που οδήγησε την εκδότρια Warner Bros. Interactive στην απόφαση να την αποκόψει από οποιαδήποτε συμμετοχή – επιρροή στο project.

Όπως αποκαλύπτει η Sony στο επίσημο blog της, η εκδήλωση State of Play θα έχει διάρκεια περίπου 20 λεπτά, εκ των οποίων τα 14 θα είναι gameplay υλικό από το Hogwarts Legacy. Είναι η πρώτη φορά που θα παρακολουθήσουμε State of Play για ένα μοναδικό παιχνίδι και μάλιστα από third-party δημιουργό, το οποίο επίσης δεν είναι αποκλειστικό του PlayStation. Ευελπιστούμε ότι θα ανακοινωθεί και η ημερομηνία κυκλοφορίας.

Το Hogwarts Legacy αναμένεται μέσα στο 2022 σε Windows PC, PS4, PS5, Xbox One και Xbox Series X/S.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό