18 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Αποκάλυψη τώρα για το νέο user interface

Ειδήσεις Ελλάδα

O κόσμος δεν χρειάζεται να περιμένει μέχρι τις 24 Ιουνίου για να μάθει τι θα περιλαμβάνει το μενού των Windows 11. Οι αρχικές φήμες περί συγκεντρωτικού πακέτου αναβάθμισης έδωσαν τη θέση τους στη συζήτηση για ένα εντελώς νέο λειτουργικό σύστημα.

Μία online διαρροή ήταν αρκετή για να μας αποκαλύψει τα βασικά χαρακτηριστικά που θα έχουν τα Windows 11 στη διεπαφή με τον χρήστη. Μία από τις κεντρικές αλλαγές στο Interface και την εικόνα των Windows 11 είναι η taskbar, η οποία θα μεταφερθεί στο κέντρο, ενώ ο χρήστης θα μπορεί να τη ρυθμίσει σύμφωνα με τις ανάγκες και τις προτιμήσεις του.

Ανανεωμένος θα είναι ο Πίνακας Ελέγχου, ενώ διαφορετικός θα είναι και ο ήχος εισόδου στα Windows 11. Τα εικονίδια στα νέα Windows θα είναι διαφορετικά, με στρογγυλές άκρες, δίνοντας μια περισσότερο σύγχρονη αισθητική, θα υπάρχει ξεχωριστό Xbox App, ενώ θα είναι εφικτό να περιορίζει κανείς την εικόνα στην οθόνη του για καλύτερη διαχείριση εργασιών.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό