28.7 C
Athens
Κυριακή, 23 Ιουνίου, 2024

Αποκάλυψη για το μέλλον του Λεμπρόν Τζέιμς στο ΝΒΑ

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο διάσημος ατζέντης Ριτς Πολ  μίλησε στον αμερικανικό σταθμό TNT sports αναφορικά με το μέλλον του πελάτη του Λεμπρόν Τζειμς και εξέφρασε την πεποίθησή του πως ο κατά πολλούς κορυφαίος μπασκετμπολίστας όλων των εποχών, το προσεχές καλοκαίρι θα μείνει ελεύθερος. 

Ο «βασιλιάς» όπως ανέφερε και ο μανατζέρ του σκοπεύει να μην ανανεώσει με τους Λος Άντζελες Λέικερς και θα κοιτάξει τις επιλογές του, στοχεύοντας πάντα στον πρωταθλητισμό. Διανύοντας το 39ο έτος της ηλικίας του ο Λεμπρόν Τζειμς αποτελεί τον γηραιότερο μπασκετμπολίστα του NBA και είναι πολύ πιθανό η επόμενη χρονιά να αποτελέσει την τελευταία του, σε μια καριέρα γεμάτη υπερβάσεις και επιτυχίες.

Η είδηση αυτή έρχεται  να «ταρακουνήσει» τον μαγικό κόσμο του NBA καθώς τα μεταγραφικά σενάρια αναφορικά με τον επόμενο σταθμό του «Βασιλιά» θα αρχίσουν να «φουντώνουν» τις επόμενες ημέρες. Να θυμίσουμε πως η μεγαλύτερη επιθυμία του Λεμπρόν Τζέιμς είναι να μπορέσει να αγωνιστεί στην ίδια ομάδα με τον γιό του Μπρόνι Τζέιμς Τζούνιορ, ο οποίος έχει δηλώσει συμμετοχή στο φετινό Draft. 

 Ο ΛεΜπρόν ολοκλήρωσε τη σεζόν με 25.7 πόντους, 7.3 ριμπάουντ και 8.3 ασίστ ανά 35 λεπτά μέσο όρο σε 76 αναμετρήσεις σε regualar και post season του NBA και δείχνει πως έχει ακόμα… πολλά παιχνίδια μπροστά του.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό