23.1 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Αποκάλυψε τι δεν θα έκανε με τίποτα, παρότι του έχουν γίνει προτάσεις

Ειδήσεις Ελλάδα

«Ξέρω πολύ καλά, ότι τα πράγματα μπορεί να ξεκινάνε από ένα καθαρό τοπίο και για να κρατηθείς εκεί, να πρέπει να λερώσεις τα χέρια σου»

Για τη σχέση του με τις δύο του κόρες, τους φόβους που έχει ως πατέρας, αλλά και το ενδεχόμενο να ασχοληθεί με την πολιτική, μίλησε στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι» ο Γιάννης Στάνκογλου.

«Δεν θέλω να εξαρτώμαι από το σύστημα. Θέλω να ορίζω εγώ, αυτό που θέλω να κάνω. Η αλήθεια είναι, πως ό,τι έχω κάνει στη ζωή μου, το έκανα με πολλές ανασφάλειες. Άλλωστε, αυτό είναι και ένα στοιχείο της δουλειάς μας», ανέφερε αρχικά ο Γιάννης Στάνκογλου. «Δεν θα έλεγα πως είμαι αυστηρός ως πατέρας. Γίνομαι όμως, εκεί που χρειάζεται. Έχω την τύχη να έχω δύο ώριμα παιδιά, αλλά πολλά με τρομάζουν, ειδικά με όσα γίνονται αυτή την εποχή. Γι’ αυτό και όποτε μου δίνεται η δυνατότητα μιλάω ή βρίσκομαι στους δρόμους», προσθέτει ο ηθοποιός.

«Δεν θέλω να μεγαλώσουν σε μία κοινωνία, που να λέμε ότι υπάρχουν και εξαιρέσεις. Θέλω να υπάρχει σύστημα και να κάνουν όλοι σωστά τη δουλειά τους. Είμαι οραματιστής, ουτοπιστής και πιστεύω ότι κάτι τέτοιο μπορεί να γίνει», τονίζει ο Γιάννης Στάνκογλου. Σε ερώτηση της Σίσσυς Χρηστίδου για πιθανή ενασχόλησή του με τον χώρο της πολιτικής, ο Γιάννης Στάνκογλου ξεκαθαρίζει:

«Δεν θα κατέβαινα με τίποτα στην πολιτική, γιατί ξέρω πολύ καλά, ότι τα πράγματα μπορεί να ξεκινάνε από ένα καθαρό τοπίο και για να κρατηθείς εκεί, να πρέπει να λερώσεις τα χέρια σου. Μου έχουν γίνει προτάσεις απ’ έξω απ’ έξω, για το εάν θα με ενδιέφερε, αλλά όχι».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό