22.1 C
Athens
Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024

Αποθέωση των Αντετοκούνμπο στην Ερμού – «Η αγάπη αυτή δεν είναι δεδομένη» [vid]

Ειδήσεις Ελλάδα

Μια φοβερή στιγμή περίμενε όλους τους φίλους του μπάσκετ που βρέθηκαν στο κέντρο της Αθήνα το απόγευμα της Κυριακής 15 Σεπτεμβρίου, έχοντας τη δυνατότητα να ζήσουν από κοντά την αύρα των αδερφών Αντετοκούνμπο.

Ο Giannis μαζί μετά αδέρφια του, Κώστα, Θανάση και Άλεξ Αντετοκούνμπο «έδωσαν» το παρών στο «AntetokounBros Store» που βρίσκεται στην πολυσύχναστη εμπορική περιοχή της πρωτεύουσας, λαμβάνοντας την αποθέωση από αρκετό κόσμο που βρέθηκε εκεί και έχοντας τη δυνατότητα να πάρει υπογεγραμμένα ρούχα και αναμνηστικά από τους Έλληνες άσους.

Ο ηγέτης των Μιλγουόκι Μπακς, έφερε την αύρα του NBA στην Ερμού (23-25, όπου βρίσκεται το κατάστημα της αλυσίδας των Αντετοκούνμπο) και μοιράστηκε τις στιγμές που έζησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και εκφράζοντας την ευγνωμοσύνη του μέσω της ανάρτησης που έκανε.

Ο «Greek Freak» πέρασε ανάμεσα σε δεκάδες φίλους που τον αποθέωσαν, δείχνοντας να το απολαμβάνει και έγραψε χαρακτηριστικά στη σχετική λεζάντα πως «δεν παίρνει αυτήν την αγάπη για δεδομένη».

Υπενθυμίζεται φυσικά ότι ο Έλληνας ΝΒΑερ βρίσκεται εδώ και αρκετό καιρό στη χώρα μας απολαμβάνοντας τις τελευταίες ημέρες των διακοπών του μερικές εβδομάδες πριν ξεκινήσει η νέα αγωνιστική περίοδο στο κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη, ενώ φυσικά πραγματοποίησε και τον υπερπολυτελέστατο γάμο του πρόσφατα στο «Costa Navarino» με την αγαπημένη του Μαράια.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό