21.1 C
Athens
Κυριακή, 6 Οκτωβρίου, 2024

Αποθέωση του κόσμου για τον Giannis – Δάκρυσε από συγκίνηση ο «Greek Freak» []

Ειδήσεις Ελλάδα

Μοναδικές στιγμές για την Ελλάδα, η οποία πέτυχε τον μεγάλο της στόχο. Η χώρα μας φιλοξένησε ένα προολυμπιακό τουρνουά στο ΣΕΦ και το αποτέλεσμα ήταν μοναδικό. Η Ελλάδα με 4/4 νίκες και φινάλε κόντρα στην Κροατία, κατάφερε να πάρει τη νίκη και να εξασφαλίσει ένα εισιτήριο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού.

«Ξέσπασε» ο Γιάννης Αντετοκούνμπο

Μπορεί ο Νικ Καλάθης να αναδείχθηκε MVP του τελικού, όμως ο μεγάλος σούπερ σταρ αυτής της ομάδας, είναι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο. Παρά τον τραυματισμό που είχε, ο «Greek Freak» κατάφερε να προλάβει το τουρνουά και να βγει πολυτιμότερος παίκτης του προολυμπιακού, με απίθανες εμφανίσεις.

Ο ίδιος, με τη λήξη του αγώνα κόντρα στην Κροατία, δεν μπόρεσε να κρύψει τα συναισθήματά του. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, δάκρυσε από συγκίνηση, γιατί ξέρει ότι πέτυχε κάτι σπουδαίο με την εθνική ομάδα. Με τον γιο του να είναι μπροστά του και να χοροπηδάει από χαρά, ο Giannis είχε δακρύσει και ο κόσμος τραγουδούσε ρυθμικά το όνομά του.

InTime

Μοναδικές στιγμές για έναν εκ των κορυφαίων στον κόσμο, ο οποίος κάνει πράγματα και θαύματα στο ΝΒΑ με τη φανέλα των Μπακς, όμως με κάθε πρώτη ευκαιρία, ξεχωρίζει και με την «επίσημη αγαπημένη». Επόμενη στάση για αυτόν και τους συμπαίκτες του, το Παρίσι.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό