15.6 C
Athens
Παρασκευή, 18 Οκτωβρίου, 2024

Αποθέωσε τον Σλούκα ο Αταμάν: «Δεν είναι απλά μέρος της ιστορίας, είναι η ίδια η ιστορία»

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Παναθηναϊκός AKTOR έκανε ριζικές αλλαγές το περασμένο καλοκαίρι οι οποίες του βγήκαν σε κάτι πολύ καλό. Με τον Εργκίν Αταμάν στον πάγκο και σε συνδυασμό με τις προσθήκες που έγιναν, κατάφερε να πετύχει τους δύο του στόχους, καθώς στέφθηκε πρωταθλητής Ευρώπης και Ελλάδας.

Ένας από τους μπασκετμπολίστες που έκανε τη διαφορά για τους «πράσινους» είναι ο Κώστας Σλούκας, ο οποίος πήρε τη μεγάλη απόφαση να αφήσει τον Ολυμπιακό και να πάει στον «αιώνιο» αντίπαλο. Οι εμφανίσεις του ήταν κάτι παραπάνω από εντυπωσιακές, με τον ίδιο να βγαίνει πολυτιμότερος παίκτης του Final Four στο Βερολίνο.

Στην παρουσίαση του Σάσα Βεζένκοφ στην επιστροφή του στον Ολυμπιακό, οι κύριοι Αγγελόπουλοι ρωτήθηκαν για τον Κώστα Σλούκα και τις δηλώσεις που είχε κάνει με το τέλος της σεζόν. Ο Εργκίν Αταμάν, φαίνεται πως έδωσε τη δική του απάντηση μέσω Instagram.

Αποθέωσε τον αρχηγό της ομάδας του και έγραψε χαρακτηριστικά ότι ο Σλούκας δεν είναι απλά μέρος της ιστορίας, αλλά είναι η ίδια η ιστορία.

Δείτε το story που έκανε ο Εργκίν Αταμάν στο Instagram

Instagram

«Δεν είναι απλά μέρος της ιστορίας, είναι η ίδια η ιστορία. Αν έχεις τον Σλούκα στη σωστή ομάδα, θα πανηγυρίσεις νέα τρόπαια. Απλά δείτε και θα καταλάβετε».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό