28.7 C
Athens
Κυριακή, 23 Ιουνίου, 2024

Αποθέωσε Ναδάλ ο Τσιτσιπάς: «Ίνδαλμα για μένα»

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς πραγματοποίησε μία εξαιρετική εμφάνιση κόντρα στον Μάρτον Φούτσοβιτς και χωρίς να αντιμετωπίσει κάποια δυσκολία, κατάφερε να επικρατήσει με 3-0 στον πρώτο γύρο του Roland Garros. Ο Έλληνας τενίστας, ετοιμάζεται για το επόμενο παιχνίδι του, κόντρα στον Αλταμάιερ και έχει βλέψεις να φτάσει ψηλά στη διοργάνωση.

“Ήταν σαν να πήρα ανάσα μετά το 1ο σετ”

“Ο Ναδάλ έφερε το τένις στο χώμα σε επίπεδο που δεν υπήρχε”

Οι δηλώσεις του Στέφανου Τσιτσιπά στο Eurosport Greece, μετά τη νίκη επί του Marton Fucsovics 🎙️🇬🇷 #RG2024 | #RolandGarros | @steftsitsipas pic.twitter.com/JUnWksqNz7

— Eurosport Greece (@EurosportGR) May 27, 2024

Ο Τσιτσιπάς μίλησε στο Eurosport Greece για το προσεχές ματς που έχει να δώσει, ωστόσο φρόντισε να αποθεώσει και τον θρυλικό Ράφα Ναδάλ, τον οποίο όπως ανέφερε, έχει ως ίνδαλμα, μιας και μπορεί να μάθει πολλά από τον τρόπο με τον οποίο αγωνίζεται.

Διαβάστε όσα είπε ο Στέφανος Τσιτσιπάς

«Ο Ράφα για εμένα αποτελεί ίνδαλμα στις χωμάτινες επιφάνειες. Η αγωνιστικότητά του και η κυριαρχία που έχει επιβάλλει στο Tour τα τελευταία χρόνια είναι κάτι αξιοθαύμαστο. Έχει φέρει το τένις στο χώμα σε ένα τελείως διαφορετικό επίπεδο. Τον θαυμάζω πάρα πολύ και νιώθω ότι μπορώ να μάθω πολλά από το παιχνίδι του».

Για τον αγώνα με τον Αλταμάιερ: «Τον γνωρίζω καλά γιατί παίξαμε μαζί στις μικρότερες κατηγορίες juniors, οπότε ξέρω πως παίζει. Έχει επίσης ρεβέρ με ένα χέρι, μάχεται και παίζει σχετικά μακριά από το γήπεδο. Έχω την αίσθηση ότι προσπαθεί να παίξει με πολύ spin, παίρνει το χρόνο του και παίζει βαθιά».



Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό