25.5 C
Athens
Δευτέρα, 14 Οκτωβρίου, 2024

ΑΠΟΕΛ: Οι «ακανόνιστες» εμφανίσεις και το… βαρίδι

Ειδήσεις Ελλάδα

Η απόδοση του ΑΠΟΕΛ παρουσιάζει αρκετά «σκαμπανεβάσματα», ενώ παράλληλα οι πρωταθλητές βλέπουν το ΓΣΠ να είναι πιο… φιλόξενο από ποτέ για τους αντιπάλους, καταστάσεις που καλείται να βελτιώσει ο Μανόλο Χιμένεθ.

Το φετινό αγωνιστικό προφίλ του ΑΠΟΕΛ απέχει μακράν από αυτό που οι φίλαθλοι είχαν συνηθίσει. Αντί για σταθερότητα και συνέπεια, η ομάδα παρουσιάζει εικόνα με «ακανόνιστες» αποδόσεις και αποτελέσματα. Σε σύγκριση με την περυσινή πορεία, όπου παρά τις μέτριες εμφανίσεις, κατάφερνε να εξασφαλίζει τους πολύτιμους βαθμούς, φέτος μοιάζει να λείπει αυτό το ανταγωνιστικό ένστικτο που διακρίνει τις μεγάλες ομάδες.

Οι ήττες και οι ισοπαλίες από θεωρητικά κατώτερους αντιπάλους, όπως ο Εθνικός Άχνας και η Ομόνοια 29Μ, αναδεικνύουν αδυναμία στη διαχείριση των αγώνων, ενώ τα σκαμπανεβάσματα στην απόδοση είναι ανησυχητικά. Οι νίκες που καταφέρνει να πάρει, όπως αυτή απέναντι στη Νέα Σαλαμίνα, δεν φάνηκαν αρκετές για να καλύψουν τις βαθμολογικές απώλειες και τη γενικότερη αίσθηση απογοήτευσης που επικρατεί.

Ακόμη ένα σημείο προβληματισμού είναι η αδυναμία να αξιοποιηθεί η δύναμη της έδρας. Το άλλοτε απόρθητο ΓΣΠ φέτος έχει καταστεί «φιλόξενο» για τους αντιπάλους, με δύο ήττες σε τρεις αγώνες. Τόσο η ήττα από τον Εθνικό όσο και εκείνη από την ΑΕΚ, είναι δείγματα αυτής της κατάστασης, ενώ πέντε γκολ στα εντός έδρας παιχνίδια προσθέτουν επιπλέον ανησυχία. Αν δεν επανέλθει η σταθερότητα και η αποφασιστικότητα με την έλευση του Μανόλο Χιμένεθ, η ομάδα θα δυσκολευτεί ιδιαίτερα να επανακτήσει την πρωτοκαθεδρία της.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό