32.2 C
Athens
Σάββατο, 22 Ιουνίου, 2024

«Απογοήτευσα τους συμπαίκτες μου, δεν μου έχει ξανασυμβεί»

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο θέλησε να μιλήσει ευθέως προς τον κόσμο των Μιλγουόκι Μπακς για τον τραυματισμό που τον ταλαιπώρησε και τον κράτησε εκτός και από τα 6 παιχνίδια της σειράς απέναντι στους Ιντιάνα Πέισερς, στον 1ο γύρο των play-off του NBA.

Τα «ελάφια» αποκλείστηκαν με 4-2 και χωρίς τον μεγάλο τους σούπερ σταρ δεν κατάφεραν καν να είναι ανταγωνιστικοί στα περισσότερα παιχνίδια. Ο «Greek Freak» δέχθηκε έντονη κριτική από μία – μικρή – μερίδα φιλάθλων των Μπακς, οι οποίοι υποστήριξαν πως ανεξαρτήτως του προβλήματός του χρειαζόταν να παίξει για να ενισχύσει την προσπάθεια της ομάδας του.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, όμως, εξήγησε πως το μυαλό του και η καρδιά του ήθελαν να παίξει, αλλά το σώμα του δεν του το επέτρεψε, κάτι που του συμβαίνει για πρώτη φορά στην καριέρα του, ενώ εξομολογήθηκε πως αισθάνεται πως απογοήτευσε τους συμπαίκτες του και πως ενδέχεται να χρειαστεί να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο αγωνίζεται.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο:

«Μπορείτε να ρωτήσετε το σταφ. Δεν έχω δουλέψω ποτέ τόσο πολύ στη ζωή μου για να μπω στο παρκέ και αισθάνομαι πως απογοήτευσα τους συμπαίκτες μου. Ακόμη κι αν γνωρίζω πως δεν μπορείς να ελέγξεις τους τραυματισμούς σου και την υγεία σου. Δούλεψα πάρα πολύ σκληρά αυτές τις δύο-τρεις εβδομάδες ώστε να επιστρέψω αλλά δυστυχώς δεν τα κατάφερα.

Με πονάει; Δεν θα με πονέσει περισσότερο από αυτό. Νομίζω πως ήταν μία από τις μεγαλύτερες δυσκολίες. Μιλούσα με την οικογένειά μου ακόμα και πριν το Game 6 και η καρδιά μου και το μυαλό μου έλεγαν πως πρέπει να παίξω. Όταν ξυπνάω από το κρεβάτι μου, λέω θα πάω να παίξω.

Αλλά όταν πηγαίνω στο γήπεδο και προετοιμάζομαι και πρέπει να τρέξω, να σηκώσω βάρη και προσπαθείς λίγο, το σώμα σου, σού λέει πως όχι, δεν μπορείς να παίξεις. Και αυτή τη δυσκολία την έχω την τελευταία 1μιση εβδομάδα. Όταν είμαι στο γήπεδο και βλέπω τους συμπαίκτες μου να παίζουν, να μάχονται το μυαλό μου και η καρδιά μου, μού λένε πως πρέπει να παίξω, θέλω να παίξω.

Αλλά το σώμα σου δεν συμφωνεί. Και αυτή είναι η πρώτη φορά που μου συμβαίνει στην καριέρα μου. Αλλά πρέπει να φροντίζω περισσότερο το σώμα μου. Κάτι το οποίο κάνω… δεν μπορείτε να φανταστείτε τι κάνω για (να προσέχω) το σώμα μου. Πρέπει να είμαι και λίγο τυχερός, λίγο πιο προσεκτικός.

Ίσως πρέπει να αλλάξω και λίγο τον τρόπο με τον οποίο παίζω. Υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορώ να κάνω και είμαι διατεθειμένος να τα κάνω, ώστε να είμαι έξω στο παρκέ και να μην απογοητεύσω τους συμπαίκτες μου ξανά».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό