26.9 C
Athens
Τετάρτη, 26 Ιουνίου, 2024

ΑΠΘ: Επεισόδιο ταξιτζή με φοιτητές

Ειδήσεις Ελλάδα

Επεισόδιο σημειώθηκε το πρωί της Πέμπτης, 7 Μαρτίου, μεταξύ ενός οδηγού ταξί και φοιτητών που είχαν κλείσει το δρόμο προς το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο.

Υπήρξε έντονος διαπληκτισμός με τους φοιτητές να επικαλούνται τις αποφάσεις των συλλόγων για κινητοποιήσεις κατά του νομοσχεδίου για τα μη κρατικά Πανεπιστήμια και τον ταξιτζή να επιμένει να ανοίξουν το δρόμο. «Το παραμύθι σου σε μένα δεν περνάει», φώναζε.

Μάλιστα, κάποια στιγμή, όπως φαίνεται και σε βίντεο του thestival, ο οδηγός ταξί επιχείρησε να ξεκινήσει το όχημα με κίνδυνο να παρασύρει τους φοιτητές, αλλά αυτοί δεν μετακινήθηκαν.

Ακολούθησαν έντονες αποδοκιμασίες με έναν εκ των φοιτητών να λέει στον ταξιτζή: «Έλα, έφυγες», με εκείνον να απαντάει έξαλλος: «Θα σου δώσω μία μες τα δόντια και θα σου πω μετά…».

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, στο όχημα επέβαιναν μία μητέρα και ένα βρέφος. Μετά από αντεγκλήσεις που κράτησαν αρκετή ώρα, ο ταξιτζής έκανε αναστροφή και αποχώρησε, με τη μητέρα και το παιδί να συνεχίζουν με τα πόδια. 

Χάθηκε η χειμερινή εξεταστική της Νομικής του ΑΠΘ

Αξίζει να σημειώσουμε ότι οι εξετάσεις των μαθημάτων του χειμερινού εξαμήνου στη Νομική του ΑΠΘ, δεν θα πραγματοποιηθούν, σύμφωνα με απόφαση που έλαβε η συνέλευση των καθηγητών της Σχολής. «Εξ αιτίας της αδυναμίας διενέργειας εξετάσεων λόγω της συνεχιζόμενης κατάληψης της Σχολής, η εξεταστική περίοδος Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου έλαβε τέλος» αναφέρεται στην ενημέρωση που εστάλη μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος προς τους φοιτητές του Τμήματος.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό