18.4 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

«Απερίγραπτος ο πόνος που ένιωθα»

Ειδήσεις Ελλάδα

Συγκλονιστικές δηλώσεις από τον Λιούις Χάμιλτον μετά το τέλος του Grand Prix στο Μπακού.

Ο επτά φορές παγκόσμιος πρωταθλητής της Mercedes αναφέρθηκε στους πόνους που ένιωθε στην πλάτη από τις αναπηδήσεις του μονοθεσίου ενώ το «αφεντικό» της ομάδας, Τότο Βολφ, ζήτησε συγγνώμη από τον Βρετανό πιλότο για όσα βιώνει την φετινή περίοδο.

«Δεν μπορώ να περιγράψω τον πόνο που ένιωθα, ειδικά στις ευθείες. Το μόνο που με κρατάει είναι η αδρεναλίνη και το να σφίγγω τα δόντια μου. Παρακαλούσα να τελειώσει ο αγώνας. Όταν φτιάξουμε το θέμα των αναπηδήσεων θα είμαστε στις πρώτες θέσεις.

Χάνουμε μόνο από τις αναπηδήσεις πάνω από ένα δευτερόλεπτο. Θα είμαι ήδη από αύριο στο εργοστάσιο. Έχουμε να κάνουμε συζητήσεις με τους μηχανικούς και να συνεχίσουμε να πιέζουμε» είπε αρχικά ο Χάμιλτον και συνέχισε:

«Πολλές φορές παραλίγο να φύγω στον τοίχο. Ανησυχώ κάθε φορά που μπαίνω στο μονοθέσιο. Πρόκειται για θέμα ασφαλείας. Ο Τζόρτζ (Ράσελ) δεν είχε τις ίδιες αναπηδήσεις με εμένα. Είχα ένα πειραματικό στοιχείο στο μονοθέσιό μου και μία διαφορετική πίσω ανάρτηση. Μόνο χθες στις κατατακτήριες έχανα τρία δέκατα του δευτερολέπτου στο γύρο από τον teammate μου».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό