35.2 C
Athens
Τρίτη, 18 Ιουνίου, 2024

Απελπισμένη η Μέγκαν – Κανένας δεν θέλει να δουλέψει στην εταιρεία της

Ειδήσεις Ελλάδα

Σε απελπισία βρίσκεται το τελευταίο διάστημα η Μέγκαν Μαρκλ καθώς δυσκολεύεται να βρει προσωπικό για το νέο της επιχειρηματικό εγχείρημα American Riviera Orchard για έναν βασικό λόγο, σύμφωνα με έναν βασιλικό σχολιαστή.

Η σύζυγος του πρίγκιπα Χάρι δημιούργησε μια νέα σελίδα στο Instagram καθώς και έναν ιστότοπο στο οποίο οι πελάτες μπαίνουν σε λίστα αναμονής προκειμένου να προμηθευθούν τα προϊόντα τα οποία φτιάχνει η ίδια.

Από τον Μάρτιο, η μόνη ενημέρωση που υπάρχει είναι η κυκλοφορία ενός βάζου με μαρμελάδα φράουλα η οποία μάλιστα διατέθηκε σε 50 Αμερικανούς influencers για να τη δοκιμάσουν και να την προωθήσουν.

Ωστόσο, η Μέγκαν φαίνεται να έχει απογοητευτεί με την πορεία της εταιρείας. Ο Τομ Κουίν, γνωστός βασιλικός σχολιαστής μίλησε στη Mirror και εξήγησε το ναυάγιο του εγχειρήματος αναφέροντας ότι ότι «όλα οφείλονται στη στάση της Μέγκαν καθώς ζητά προσωπικό που συμμορφώνεται στις επιθυμίες της».

Μάλιστα, ανέφερε ότι η συμπεριφορά της Μέγκαν, όταν ήταν ακόμη ανώτερο μέλος της βρετανικής βασιλικής οικογένειας, προς το προσωπικό του παλατιού ήταν αυταρχική και έπρεπε όλοι να συντονίζονται με τις δικές της απαιτήσεις, «Πηδάει ο γάιδαρός; Πηδάει!».

Ο κ. Κουίν πρόσθεσε: «Το αποτέλεσμα της  υπεροπτικής συμπεριφοράς της Μέγκαν είναι ότι δυσκολεύεται να βρει προσωπικό για τη νέα της εταιρεία διότι θέλει κόσμο που να είναι γεμάτος ιδέες αλλά οπωσδήποτε να συμβαδίζουν με τις επιθυμίες της. Δεν διαθέτει σε καμία περίπτωση την ευγένεια της αγγλικής αριστοκρατίας».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό