29.1 C
Athens
Τετάρτη, 26 Ιουνίου, 2024

«Απειλεί» ο Τραμπ… μέσω των οπαδών του

Ειδήσεις Ελλάδα

«Μία ποινή φυλάκισης θα μπορούσε να φέρει σε σημείο ρήξης τους οπαδούς μου, θα ήταν δύσκολο για το κοινό να την αποδεχθεί», δήλωσε ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ.

Ο Ντόναλντ Τραμπ προχώρησε στην συγκεκριμένη απειλή-προειδοποίηση σε συνέντευξη που μεταδόθηκε από το Fox News.

Μπορεί κανονικά και με τον νόμο να διεκδικήσει την προεδρία

Η ετυμηγορία στην υπόθεση του χρηματισμού της πορνοστάρ Στόρμι Ντάνιελς, η πρώτη καταδικαστική απόφαση κατά πρώην προέδρου στην ιστορία των Ηνωμένων Πολιτειών, δεν θα εμποδίσει τον Τραμπ να είναι υποψήφιος στις προεδρικές εκλογές της 5ης Νοεμβρίου, ακόμη και στην περίπτωση καταδίκης του σε ποινή φυλάκισης.

Στην σημερινή του συνέντευξη ο Τραμπ δήλωσε επίσης ότι η δίκη ήταν «πολύ δύσκολη» για την σύζυγό του Μελάνια, η οποία δεν βρέθηκε στο πλευρό του στο δικαστήριο.

Ντόναλντ Τραμπ: Της φυλακής τα σίδερα είναι για τους προέδρους; Πού οδηγεί η ιστορική καταδίκη, τι σημαίνει για τις εκλογές

Στόρμι Ντάνιελς: Βάλτε τον φυλακή

«Βάλτε τον φυλακή», δήλωσε στην Daily Mirror, στην πρώτη της συνέντευξη μετά την ανακοίνωση της καταδικαστικής απόφασης του δικαστηρίου της Νέας Υόρκης.

«Πιστεύω ότι θα πρέπει να καταδικαστεί σε ποινή φυλάκισης και σε κοινωνική εργασία για τους μη προνομιούχους ή να χρησιμεύσει εθελοντικά ως σάκος του μποξ σε καταφύγιο γυναικών», επισήμανε.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό