22.1 C
Athens
Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024

Απαγόρευσαν οι Αρχές την οργανωμένη μετακίνηση των φίλων της ΑΕΚ στην έδρα του Λεβαδειακού

Ειδήσεις Ελλάδα

Η ΑΕΚ, αντιμετωπίζει τον Λεβαδειακό στο «Λάμπρος Κοτσώνης» το απόγευμα της Κυριακής για την 3η αγωνιστική της Super League (1/9, 19:00). Η Ένωση, θα έχει τον κόσμο δίπλα της, καθώς αρκετοί θα είναι αυτοί που θα υποστηρίξουν την ομάδα του Ματίας Αλμέιδα στην πόλη της Βοιωτίας. Οι Αρχές, ωστόσο, απαγόρευσαν την οργανωμένη μετακίνηση φιλάθλων, με αποτελέσμα να είναι δεκτές μόνο οι μεμονωμένες, έτσι ώστε να μην προκληθούν επεισόδια.

Όλα αυτά τα μέτρα, φυσικά, θα ισχύσουν και για τις μετακινήσεις των φιλάθλων του Ολυμπιακού στην Λαμία, αλλά και εκείνων του ΠΑΟΚ στο Περιστέρι όπου θα παίξουν απέναντι στον Ατρόμητο. 

Βροντερό «παρών» των φίλων της ΑΕΚ στη Λιβαδιά

Οι «κιτρινόμαυροι», προέρχονται από τον απρόσμενο αποκλεισμό από την Ευρώπη, αλλά και από το 1-1 κόντρα στην Λαμία την προηγούμενη αγωνιστική στην «Αγία Σοφία – OPAP ARENA». Όμως, παρά την πικρία που υπάρχει στις τάξεις της ΑΕΚ, οι φίλαθλοι της ομάδας θα γεμίσουν σχεδόν όλο το «Λάμπρος Κοτσώνης», καθώς έχουν ανοίξει αρκετές θύρες, ώστε να ευχαριστηθούν όλοι αυτή την αναμέτρηση.

Παράλληλα, η ΑΕΚ προχώρησε σε… αντεπίθεση για τον διορισμό του διαιτητή Πουλικίδη για δεύτερη συνεχόμενη φορά, που εν τέλει δεν συνέβη. Ο «δικέφαλος», έκανε τρία αιτήματα σε ΚΕΔ και ΕΠΟ σχετικά με την ομαλή εξέλιξη του πρωταθλήματος.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό