16.9 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Απαγωγή παιδιού on camera στη Νέα Υόρκη: Το άρπαξε μέσα από τα χέρια της γιαγιάς του ()

Ειδήσεις Ελλάδα

Ευτυχώς, δύο περαστικοί που αντιλήφθηκαν το σκηνικό κυνήγησαν τον δράστη που αναγκάστηκε να αφήσει το παιδί. Συνελήφθη από την αστυνομία.

Σοκάρουν οι εικόνες που κατέγραψε κάμερα ασφαλείας στη Νέα Υόρκη, με έναν άντρα να πλησιάζει ύπουλα μία γιαγιά που είχε βγει βόλτα με τα τρία εγγονάκια της και να αρπάζει μέσα από τα χέρια της το ένα παιδί.

Η απόπειρα απαγωγής έγινε μέρα μεσημέρι στο Μπρονξ, μπροστά σε πρατήριο βενζίνης. Ο δράστης άρπαξε το παιδί και άρχισε να τρέχει και στο κατόπι του βρέθηκε η γιαγιά του, με τα άλλα δύο παιδάκια να έχουν «παγώσει» και να κοιτάνε αποσβολωμένα.

Ευτυχώς, δύο περαστικοί που αντιλήφθηκαν το σκηνικό κυνήγησαν τον δράστη που αναγκάστηκε να αφήσει το παιδί και πήρε το μηχανάκι που είχε αφήσει πιο κάτω.

Λίγες ώρες μετά βρέθηκε να κοιμάται στην είσοδο ενός εστιατορίου και συνελήφθη από την αστυνομία καθώς είχε πάρει υλικό από την κάμερα ασφαλείας.

Ο 27χρονος δράστης αντιμετωπίζει τέσσερις κατηγορίες. Το παράδοξο είναι πως χαμογελούσε μπροστά στις κάμερες οπότε θα περάσει από ψυχιατρική εξέταση.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό