17.6 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Απίστευτο «χαρακίρι» από τον ΠΑΟΚ – Κέρδιζε 4-1 και ισοφαρίστηκε 4-4 από τον Βόλο

Ειδήσεις Ελλάδα

Απίστευτη… γκέλα από την ομάδα της Θεσσαλονίκης – Αμφότερες ομάδες ισοβαθμούν στην κορυφή

Απίθανο… χαρακίρι έκανε ο ΠΑΟΚ  στην Τούμπα. καθώς οι Θεσσαλονικείς προηγήθηκαν 4-1 στο 42′, αλλά ο Βόλος αντέδρασε και ισοφάρισε 4-4, παίρνοντας ένανμ σπουδαίο βαθμό για την 6η αγωνιστική της Super League.

Το πρώτο 10λεπτο της αναμέτρησης πέρασε χωρίς να συμβεί κάτι αξιόλογο, αλλά στη συνέχεια έγιναν πολλά. Όπως πολλά ήταν και τα γκολ που μπήκαν στο πρώτο ημίχρονο, με την αρχή να γίνεται στο 13′, όταν ο Φαν Βέερτ με κοντινή προσπάθεια έκανε το 0-1. Καλό ξεκίνημα, δηλαδή, για τους Θεσσαλούς, αλλά η συνέχεια ανήκε στους Θεσσαλονικείς.

Στο 24′, αφού πρώτα γλίτωσε το 0-2 στο 18′ από το άστοχο σουτ του Πουρίτα, ο δικέφαλος του βορρά ισοφάρισε με την κεφαλιά του Μιχαηλίδη μετά την εκτέλεση κόρνερ και στο 30′ έγινε η ανατροπή: Σουτ του Μπίσεσβαρ, απόκρουση του Κλέιμαν και στην επαναφορά ο Βιεϊρίνια έδωσε έτοιμο το 2-1 στον Άκπομ.

Ο ΠΑΟΚ είχε, πλέον, το προβάδισμα και άμεσα έχτισε πάνω σε αυτό. Στο 32′, πριν καν προλάβουν να αναδιοργανωθούν οι φιλοξενούμενοι, ο Ζίβκοβιτς έγραψε το 3-1 μετά το γύρισμα του Μπίσεσβαρ από αριστερά και στο 42′ ήταν ξανά η σειρά του Ζίβκοβιτς να βρει δίχτυα για το 4-1, με σουτ εντός περιοχής, πετυχαίνοντας το δεύτερό του γκολ.

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Βιεϊρίνια, Μιχαηλίδης, Βαρέλα, Τέιλορ, Σβαμπ, Εσίτι, Α. Ζίβκοβιτς, Μπίσεσβαρ, Αουγκούστο, Άκπομ.

Βόλος: Κλέιμαν, Πουρίτα (56′ Ροσέρο), Ρομέρο, Γκρίλο, Φεράρι, Τσοκάνης, Μπαριέντος, Φερνάντες, Μ

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό