26 C
Athens
Πέμπτη, 27 Ιουνίου, 2024

Απίστευτο: Ρεπουμπλικανή βουλευτής έριχνε επί μήνες νερό σε τσάντα Δημοκρατικού συναδέλφου της

Ειδήσεις Ελλάδα

Μια απίστευτη υπόθεση έχει δει το φως της δημοσιότητας, καθώς μια Ρεπουμπλικανή βουλευτής έριχνε επί μήνες νερό στην τσάντα ενός Δημοκρατικού συναδέλφου της, όπως φάνηκε σε βίντεο που κατέγραψε ο ίδιος.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Guardian, μια βουλευτής του Βερμόντ αναγκάστηκε να ζητήσει δημόσια συγγνώμη αφού πιάστηκε σε βίντεο να ρίχνει νερό στην τσάντα εργασίας της συναδέλφου της πολλές φορές σε αρκετούς μήνες.

Η εκπρόσωπος των Ρεπουμπλικανών, Mary Morrissey, 67 ετών, ομολόγησε ότι έριξε νερό στην τσάντα του 62χρονου Δημοκρατικού νομοθέτη Τζιμ Κάρολ. Αργότερα ζήτησε συγγνώμη κατά τη διάρκεια μιας συνεδρίασης της πολιτείας του Βερμόντ τη Δευτέρα, ανέφερε το Boston.com .

«Πραγματικά ντρέπομαι για τις πράξεις μου», είπε η Morrissey.

Αυτή και ο Κάρολ αντιπροσωπεύουν και οι δύο την πόλη του Μπένινγκτον, περίπου 25 μίλια έξω από το Μάντσεστερ. Ο Morrissey έχει υπηρετήσει 13 θητείες στο νομοθετικό σώμα του Βερμόντ ενώ ο Carroll έχει υπηρετήσει δύο.

Ο Carroll είπε στον Guardian ότι η Morrissey είχε ρίξει πολλά φλιτζάνια νερό στην τσάντα του από τον Ιανουάριο.

Ο Κάρολ λέει ότι υποψιάστηκε για πρώτη φορά τη Μόρισσεϊ καθώς ήταν «κακή» μαζί του για αρκετούς μήνες, παρά το γεγονός ότι οι δυο τους γνωρίζονταν από την παιδική ηλικία και μάλιστα πήγαιναν στην ίδια εκκλησία.

Ο ίδιος δεν είχε αποδείξεις και έτσι αποφάσισε να ξεκινήσει τη δική του έρευνα. Για εβδομάδες, ο Carroll κατέγραφε κρυφά πλάνα από το σακίδιό του για να πιάσει το άτομο στα πράσα.

Σε δύο βίντεο που απαθανάτισε ο Carroll, η Morrissey φαίνεται να ρίχνει ένα ποτήρι υγρό στην πράσινη τσάντα του Carroll. Το πρόσωπο της Morrissey δεν αποτυπώθηκε στο βίντεο, αλλά οι συνάδελφοι βουλευτές κατάφεραν να την αναγνωρίσουν από τα γκρίζα μαλλιά της.

Ο 62χρονος βουλευτής αρχικά αρνήθηκε να κυκλοφορήσει τα βίντεο αλλά τελικά άλλαξε γνώμη.

«Ήμουν πολύ απρόθυμος να αποκαλύψω το βίντεο γιατί πιστεύω ότι θα έφερνε σε βαθιά αμηχανία τον εκπρόσωπο Morrissey», έγραψε ο Carroll σε μια δήλωση στο πρακτορείο.

«Ωστόσο, μου έχει καταστεί σαφές ότι τα μέσα ενημέρωσης γνωρίζουν τις λεπτομέρειες της συμπεριφοράς της Morrissey και πιθανότατα θα συνεχίσουν να αναφέρουν αυτήν τη συμπεριφορά στο εγγύς μέλλον».

Η Morrissey αφού ζήτησε συγγνώμη από τον Carroll κατά τη διάρκεια μιας επόμενης συνάντησης, ισχυρίστηκε ότι δεν ήξερε ότι η τσάντα του ανήκε.

Η βουλεύτρια του είπε αρχικά ότι έριξε νερό στην τσάντα του επειδή είδε ένα ζωύφιο. Αργότερα όμως πρόσθεσε ότι δεν ήξερε γιατί αποφάσισε να συνεχίζει να ρίχνει νερό στην τσάντα του Κάρολ για μήνες.

Πάντως το σενάριο να ασκήσει το νόμιμο δικαίωμα του και να καταγγείλει την Morrissey για παρενόχληση δεν έχει βγει από το μυαλό του βουλευτή, σύμφωνα με το δημοσίευμα.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό